Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ništa drugo, loš je glumac dobio pljesak dvojice muškaraca koji su stajali sa strane i vrhunski se zabavljali.


Neimenovani vlasnik Mercedesa iz španjolskoga San Sebastiána priredio je u nedjelju upravo nevjerojatnu predstavu kada se vratio do automobila i shvatio da ga čeka kazna zato što je parkirao na mjesto predviđeno za invalide.

Vezani članci Predstava Uvijek će nam ostati ljubav Ne propustite nježnu i pomalo uznemirujuću komediju o metamorfozama ljubavi Sinčić suspendiran u Europarlamentu - 4 Skinuo sako i počeo raskopčavati hlače. EP suspendirao Ivana Vilibora Sinčića: ''Spreman sam na sve, idemo do kraja''

Bacio se na pod i počeo zapomagati, a sve kako bi uvjerio okupljene, među njima i dvojicu policajaca, da je doista hendikepiran.

Na njegovu žalost, njegov performans nije baš nikog uvjerio da doista ne osjeća noge, ali je barem izmamio pljesak dvojice muškaraca koji su sve to promatrali sa strane i dobro se smijali.

Nesretnika su naposljetku uklonili s pločnika i prebacili u bolnicu u kojoj je potvrđeno da je s njim fizički sve u najboljem redu (koliko znamo, procjena eventualnih mentalnih tegoba nije zatražena).