Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lokalna samouprava obećala im je sagraditi autobusnu stanicu kako bi se prilikom čekanja autobusa mogli skloniti od kiše, sunca ili snijega. Kako bi ispoštovali zakazane rokove evo što su sagradili...


Stanovnici općine Ćuprija u selu Bigrenica, Srbija, dobili su jednu nesvakidašnju autobusnu postaju. Lokalne su vlasti obećale u vrlo kratkom roku izgraditi autobusnu stanicu, što su ispoštovali i na što su iznimno ponosni, kako se bi se mještani koji čekaju autobus mogli skloniti od sunca, kiše ili snijega.

Kakav apsurd: Likvidna i solventna tvrtka završila u stečaju!

Vezani članci Ana Brnabić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) "O Karadžiću ćemo se očitovati kad to učine svi ostali. U regiji su se malo požurili" Automehaničar (Foto: Arhiva/Marijan Susenj/PIXSELL) Šok na autoservisu: Umjesto kvara mehaničar pronašao pola kile plastičnog eksploziva

Ono što su dobili je stanica koja podsjeća na veliku crvenu gljivu, koja će omogućiti mještanima da se sklone od vremenskih neprilika, navodi direktor javnog komunalnog poduzeća, koje je stanicu postavilo, te dodaje kako su izgradili i plato, koji nije bio u planu i proračununu za izgradnju autobusne stanice, kojeg nisu obećali, sve kako bi putnicima koji čekaju autobus, omogućili da u lošim vremenski prilikama, pronađu zaklon.

Također najavljuje kako građani ovakve akcije Javnog komunalnog poduzeća mogu očekivati i ubuduće. A mi se nadamo da će i naši čelnici pogledati ovaj video, da im izgradnja stanice koje uopće nema funkciju nikada nebi pala na pamet.

Apsurd u Karlobagu: Na izvanrednim izborima jedini kandidat je stari gradonačelnik

Pogledajte u VIDEU što je to toliko apsurdno u cijeloj ovoj priči, te kako izgleda ta stanica izgrađena na vrlo neobičan i nimalo funkcionalan način.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook