Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apsurd

VIDEO Srbija: Umjesto autobusne stanice dobili OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalna samouprava obećala im je sagraditi autobusnu stanicu kako bi se prilikom čekanja autobusa mogli skloniti od kiše, sunca ili snijega. Kako bi ispoštovali zakazane rokove evo što su sagradili...

Stanovnici općine Ćuprija u selu Bigrenica, Srbija, dobili su jednu nesvakidašnju autobusnu postaju. Lokalne su vlasti obećale u vrlo kratkom roku izgraditi autobusnu stanicu, što su ispoštovali i na što su iznimno ponosni, kako se bi se mještani koji čekaju autobus mogli skloniti od sunca, kiše ili snijega.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Kakav apsurd: Likvidna i solventna tvrtka završila u stečaju!

Ono što su dobili je stanica koja podsjeća na veliku crvenu gljivu, koja će omogućiti mještanima da se sklone od vremenskih neprilika, navodi direktor javnog komunalnog poduzeća, koje je stanicu postavilo, te dodaje kako su izgradili i plato, koji nije bio u planu i proračununu za izgradnju autobusne stanice, kojeg nisu obećali, sve kako bi putnicima koji čekaju autobus, omogućili da u lošim vremenski prilikama, pronađu zaklon.

Također najavljuje kako građani ovakve akcije Javnog komunalnog poduzeća mogu očekivati i ubuduće. A mi se nadamo da će i naši čelnici pogledati ovaj video, da im izgradnja stanice koje uopće nema funkciju nikada nebi pala na pamet.

Apsurd u Karlobagu: Na izvanrednim izborima jedini kandidat je stari gradonačelnik

Pogledajte u VIDEU što je to toliko apsurdno u cijeloj ovoj priči, te kako izgleda ta stanica izgrađena na vrlo neobičan i nimalo funkcionalan način.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene