Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mještani su biće danima okruživali cvijećem i svijećama, ali i darivali novcem.


Mještani jednog zabačenog tajlandskog sela u okrugu Wang Hin silno su se razveselili neobičnom stvorenju koje izgleda kao mješanac teleta i krokodila jer fizionomijom podsjeća na govedo, ali istovremeno posjeduje i neobičan koštani oklop nalik onome kakav ima spomenuti grabežljivac.

Vezani članci Masakr na Tajlandu Drama na Tajlandu: Policija još traži napadača koji je ubio najmanje 20 ljudi, pucnjava odjekuje trgovačkim centrom Dvostruki nokaut Turist posjetio domovinu tajlandskog boksa pa iz prvog reda snimio dvostruki nokaut

Naime, prema njihovom (praznovjernom) tumačenju stvorenje je na svijet stiglo kao dar od njihovog Boga, odnosno kao znak sreće obitelji i mještanima tog sela.

Kamo sreće da je montaža: Anakonda iz najgorih noćnih mora

Zato su ga danima okruživali cvijećem i svijećama, ali čak i darivali novcem kao što svjedoči snimka lokalne televizijske postaje.

Tele je, dodajmo, uginulo odmah po dolasku na svijet, a oni manje praznovjerni su uvjereni da je siroto patilo od sindroma nalik Harlekinovom, odnosno od kožnog poremećaja uzrokovanog mutacijama gena. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook