Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bikodil

Na svijet stiglo biće koje izgleda kao mješanac teleta i krokodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani su biće danima okruživali cvijećem i svijećama, ali i darivali novcem.

Mještani jednog zabačenog tajlandskog sela u okrugu Wang Hin silno su se razveselili neobičnom stvorenju koje izgleda kao mješanac teleta i krokodila jer fizionomijom podsjeća na govedo, ali istovremeno posjeduje i neobičan koštani oklop nalik onome kakav ima spomenuti grabežljivac.

Pročitajte i ovo Bi-2 grupa ne podnosi kritike Međunarodni skandal: Putin naredio uhićenje članova popularnog benda Ilustracija Očevid u tijeku Trojica Hrvata ozlijeđena u nesreći na Tajlandu: "Jedan je slomio rebra, a drugog operiraju"

Naime, prema njihovom (praznovjernom) tumačenju stvorenje je na svijet stiglo kao dar od njihovog Boga, odnosno kao znak sreće obitelji i mještanima tog sela.

Kamo sreće da je montaža: Anakonda iz najgorih noćnih mora

Zato su ga danima okruživali cvijećem i svijećama, ali čak i darivali novcem kao što svjedoči snimka lokalne televizijske postaje.

Tele je, dodajmo, uginulo odmah po dolasku na svijet, a oni manje praznovjerni su uvjereni da je siroto patilo od sindroma nalik Harlekinovom, odnosno od kožnog poremećaja uzrokovanog mutacijama gena. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene