Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mještani su biće danima okruživali cvijećem i svijećama, ali i darivali novcem.


Mještani jednog zabačenog tajlandskog sela u okrugu Wang Hin silno su se razveselili neobičnom stvorenju koje izgleda kao mješanac teleta i krokodila jer fizionomijom podsjeća na govedo, ali istovremeno posjeduje i neobičan koštani oklop nalik onome kakav ima spomenuti grabežljivac.

Vezani članci Slika nije dostupna Prijeti im i zatvor: Upali na koronaparty na plaži pa uhitili više od 100 ljudi, većinom stranaca Divovska zmija Divovska zmija propala kroz strop, četiri vatrogasca jedva su je uspjela iznijeti iz kuće

Naime, prema njihovom (praznovjernom) tumačenju stvorenje je na svijet stiglo kao dar od njihovog Boga, odnosno kao znak sreće obitelji i mještanima tog sela.

Kamo sreće da je montaža: Anakonda iz najgorih noćnih mora

Zato su ga danima okruživali cvijećem i svijećama, ali čak i darivali novcem kao što svjedoči snimka lokalne televizijske postaje.

Tele je, dodajmo, uginulo odmah po dolasku na svijet, a oni manje praznovjerni su uvjereni da je siroto patilo od sindroma nalik Harlekinovom, odnosno od kožnog poremećaja uzrokovanog mutacijama gena. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook