Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je australska pljačkašica smislila kako najlakše nekog opljačkati. U restoranu brze hrane se skinula, zbunila djelatnika i pobjegla s 500 dolara.


Žena, za koju policija vjeruje da ima između 25 i 30 godina, ušla je u restoran u jutarnjim satima i mašući s nožem zatražila novac iz blagajne. 'Držala je nož, a onda je bacila torbu na pult', pojasnio je policajac Andrew Caruana. Nakon toga je skinula majicu i ostala samo u grudnjaku.

>> Traže se kradljivci koji 'usisavaju' novac

Vezani članci Racija u zagrebačkom restoranu Pušten vlasnik restorana o kojem priča cijela Hrvatska, odvjetnik poručio: "Hrana je bila pred kvarenjem, pozvao je najbliže prijatelje na ručak" Terasa restorana Le štruk Svjetski poznati zagrebački restoran ima oštru poruku: "Laku noć Hrvatska, jednom ćete se sramiti ovoga"

Nakon što je radnik restorana ostao zbunjen tim činom, ona je uzela novac i pobjegla prema automobilu, koji ju je čekao u blizini, piše News.com.au. Policija je nakon samo par minuta bila na mjestu događaja, ali pljačkašici više nije bilo traga.