Zamjenska zubna pasta u prahu za svakodnevnu upotrebu– ZEODENT® za dentalnu i oralnu upotrebu najučinkovitije je sredstvo da se riješite zubnog kamenca i svih problema sa desnima zauvijek.


 Kada su me moji pacijenti upozorili da su korištenjem zubnog praha za dentalnu i oralnu namjenu (zdravstvena ispravnost proizvoda ovjerena i potvrđena i u Hrvatskoj i u inozemstvu), odlučila sam sama provjeriti učinkovitost, kaže Mr.sc. Dr. Senka Sabolović, specijalista dent. Oralne medicine i parodontologije iz Zagreba.

Pozvala sam svoje pacijente koji su koristili ZEODENT® (2-3 puta dnevno kroz period nekoliko tejadana), na kontrolu i bila sam ugodno iznenađena stanjem u njihovim ustima.

Mada su to bili ljudi različite dobi, različitog stanja parodontne bolesti i svi educirani u higijeni, te parodontološki tretirani, stomatološki sanirani, stanje njihovog zdravlja nakon tretiranja ZEODENTOM®bilo je zapanjujuće bolje, bez kamenca, bez zadaha i upale. Zeodent® djeluje i bakteriostatski. Na zubima nije bilo znakova niti abrazije, niti naslaga a ispitivanjem zubnih džepova nije bilo krvarenja ni gnojenja a samim time i zadaha. Očito je da se ne radi o mehaničkom djelovanju.

Zeodent® je proizveden od aktiviranog vulkanskog minerala i sofisticirani proizvod 21-og stoljeća dobivenim složenim fizikalnim postupkom prerade upravo vulkanskog minerala koji djeluje principom ionske razmjene i održavanja optimalnog pH na zubima. Sprečava postupak gubitka minerala iz zuba. U potpunosti skida sav plak uklj. i zubni kamenac. Zubi zato trajno sjaje i Vašem će osmijehu dati poseban šarm. Njegova je posebnost kombinacija mineralnih ruda koji daju odgovarajuću mekoću za oralnu i dentalnu namjenu.

Zubni kamenac uzrokuje jako loš dah (zadah).
• Tvrde i hrapave površine zubnog kamenca su idealno mjesto za razne bakterije.

Više o pogubnom djelovanju zubnog kamenca pročitajte na www.PotpunoNovOsjecaj.com. Stranica ima naziv po sasvim novom osjećaju potpune glatkoće bez ikakvog plaka i na unutarnjoj i na vanjskoj strani zuba koji zubima daju besprijekoran trajni sjaj. Na webu možete ujedno i naručiti ovaj proizvod iznimnih svojstava za korisnike. Za čitatelje portala dnevnik.hr smo pripremili i akciju 2+1 Gratis Zeodent®, gdje svaki kupac ovog akcijskog paketa dobiva na dar vulkanski puder za spravljanje iznimno djelotvorne kreme protiv bora i za zatezanje kože lica, dekoltea i ostale dijelove tijela, Zeonaturit skin koja inače košta čak 145 Kn. Vi ga dobivate potpuno besplatno. 1 kutija pudera je dostatna za spravljanje čak 20 teglica kreme. Više o postupku i načina spravljanje kreme pročitajte na webu klikom na gornji link.

1 komad Zeodenta® od 140 ml, je dostatan za 6 mjeseci svakodnevne upotrebe i koristi se na uobičajen način kao zamjena Vaše dosadašnje zubne paste. Kod problema sa desnima, se Zeodent utrljavai u desni, i pusti da odstoji preko noći. Već za deset dana, se kod povlačenja desni, desni vraćaju natrag za cca 1 mm.

Korisnik Zeodenta® Ivica Matić, Split: Svakih 3 mjeseca sam trebao ići kod stomatologa na skidanje kamenca. Postupak je dugotrajan, naporan i mjestimično bolan. Sa Zeodentom® sam u 3 pranja potpuno skinuo kamenac! Za više osobnih iskustava korisnika Zeodenta® kliknite ovdje

Svi naši korisnici kod ponovnog naručivanja ili kupnje Zeodenta navode da je Zeodent jedan od malo proizvoda kod kojeg sve činjenice navedene na web stranici zaista stoje.

Suzana Mužević navodi da je Zeodent odlična praškasta zubna pasta a Jana Benicky iz Zagreba kaže:

„Već nakon prve upotrebe Zeodenta®, bila sam jako ugodno iznenađena sa glatkoćom zubi, zubne naslage su potpuno nestale. Nakon dva dana su nestale i bolne afte koje su me znale mučiti i po deset dana dok nisu zacijelile“

Maurizio iz Rovinja: Jednom prilikom kada sam potrošioZeodent® a novi zaboravio naručiti, u međuvremenu sam prao zube sa svojom starom pastom i već sat vremena nakon pranja opet se je pojavio osjećaj ljepljivog plaka kojeg prije nisam ni bio svjestan, dok nisam probao razliku. Ako probate, osjetit ćete i vidjeti. Svatko može samo dobiti.

Iskustvo Milodraga Marinkovića iz Splita :“Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo, je Zeodent. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent već godinu dana. Preporučam svakome.“

VIŠE INFORMACIJA, CIJENE I NARUDŽBA KLIKNUTI OVDJE

Zdenko Novosel, Zagreb:
Nakon što mi moj zubar nije trebao skinuti kamenac godinu dana, zadnjom prilikom se nije mogao suzdržati i pitao me je što radim (kod istog zubara idem već 20 godina) i slijedećom prilikom sam mu odnio Zeodent®kojeg sada i on koristi.

Tea iz Rijeke:
Zeodent® mi je učvrstio zube u zubnoj kosti što se osjeća kod zagriza. Kada sam jela lješnjake, znao me je neki zub boliti. Imala sam na jednom mjestu pigmentaciju na zubu, to se je sve izjednačilo i bolovi su nestali. Zub koji se je klimao se više ne klima i zubno meso je došlo na svoje, ima sada zdravu boju.

Zeodent ® je proizvod s garancijom No asking-No explanation, što znači da ako Vam ne pomogne ili ste iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni za vrijeme 90 dana korištenja, vratite proizvod bez objašanjavanja i dobit ćete povrat novaca.

Distributer Zeodenta® je firma PETRAM-promet d.o.o. koja je na hrvatskom i inozemnom tržištu prisutna još od 1992-e godine.

Kontakt telefon: 01/3644-884 (radnim danom od 9.00 do 16 h), 095/855 33 91 (svaki dan do 20 h)
Kontakt mail: petram@zg.t-com.hr

www.valueadded-bestresults.com/informacije_petram_promet.html

www.PotpunoNovOsjecaj.com

.