Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Travel Festival promocija

Qatar Airways inspirira putnike i sve željne istraživanja svijeta da žive svoje snove kroz nevjerojatne ponude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatne ponude cijena i dodatnih sadržaja kao i prilika za osvajanje besplatnih Qatar Airwaysovih letova od 29. kolovoza do 5. rujna 2016. uz mogućnost osvajanja više od 600 fantastičnih nagrada u Travel Festival promociji.

Qatar Airwaysov popularni Travel Festival se vraća još veći i još bolji pružajući putnicima i svima željnima istraživanja svijeta priliku da iskoriste nevjerojatne ponude za putovanje u zanimljiva odredišta diljem svijeta kao i priliku za osvajanje fantastičnih nagrada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otvoren natječaj Najbolji su došli u Zagreb: Qatar Airways traži radnike

Od 29. kolovoza do 5. rujna 2016., Qatar Airways Travel Festival pruža svim putnicima mogućnost da otputuju u najdraža svjetska odredišta za odmor s popustima na letove do 30%, atraktivnim cijenama za 2 i više putnika, ali i posebnim ponudama hotela i popustima na rent-a-car. Travel Festival ponuda dostupna je za putovanja od 15. rujna 2016. pa sve do 30. lipnja 2017.*

Putnici mogu kupiti karte za neka od najpopularnijih odredišta po nevjerojatnim cijenama već od 973 EUR za Sydney, 397 EUR za Bangkok, 211 EUR za Dubai ili 457 EUR za Singapur, ali i za brojna druga odredišta diljem svijeta. Članovi Qatar Airwaysovog programa vjernosti Privilege Club mogu ostvariti čak trostruke Qmilje za karte kupljene tijekom trajanja promocije Travel Festival.

Osim nevjerojatnih cijena, Travel Festival pruža svim putnicima mogućnost svakodnevnog osvajanja fantastičnih nagrada tijekom osmodnevnog slavlja. Više od 600 nagrada podijeliti će se tijekom Festivala među kojima se ističu paket zrakoplovnih karata za “putovanje oko svijeta” koje Qatar Airways pruža u suradnji s oneworld alijansom te mogućnost osvajanja paketa ulaznica za utakmice nogometnog kluba FC Barcelona kao i potpisanih dresova čiji je Qatar Airways ponosni sponzor. Među nagradama ističe se i prelazak (upgrade) u poslovni razred čime dobivate mogućnost uživanja u Najboljem poslovnom razredu na svijetu prema Skytrax izboru 2016. Ostale nagrade uključuju i besplatne karte u ekonomskom razredu, pet Qatar Airways Holidays paket aranžmana, vaučere za shopping u Qatar Duty Free trgovinama i brojne druge atraktivne nagrade.

Qatar Airways Senior Vice President Europe, gosp. Jonathan Harding, izjavio je: “Qatar Airways Travel Festival je prvi put održan u siječnju ove godine čime je našim putnicima pružena posebna mogućnost uživanja u najboljim ponudama koje su trenutno dostupne. Drugo izdanje Travel Festivala putnicima pruža još bolje ponude letova i putovanja čime ih potičemo i inspiriramo da istražuju svijet te im uz to pružamo i fantastične nagrade. Naša je želja ne samo inspirirati ljude da sanjaju o putovanju i istraživanju svijeta već da te snove u konačnici i pretvore u stvarnost.”

Ponude unutar promocije Travel Festival su all-inclusive, odnosno vrijede za povratne letove u ekonomskom i poslovnom razredu u brojna Qatar Airwaysova odredišta diljem svijeta od Bliskog istoka, Azije i Australije preko Europe pa sve do Amerike.

Pridružite se slavlju na http://www.qatarairways.com/hr/hr/offers/travel-festival.page ili u Vašoj odabranoj putničkoj agenciji i rezervirajte svoj let već danas. Istražimo svijet zajedno!

Putnici mogu istražiti više od 150 odredišta u neprestano rastućoj mreži Qatar Airwaysovih odredišta uz presjedanje u jednoj od 10 najboljih svjetskih zračnih luka Hamad International Airport u Dohi. Istražite i naša nova odredišta u 2016. godini koja uključju Sydney (Australija), Adelaide (Australija), Ras Al Khaimah (UAE), Yerevan (Armenija), Marakeš (Moroko), Los Angeles (SAD), Boston (SAD), Birmingham (UK), Atlanta (SAD) i Pisa (Italija).

*Primjenjuju se opći uvjeti. Dostpunost sjedala je ograničena. Ponuda nije važeća za odlazna putovanja u razdoblju od 15. prosinca 2016. do 10. siječnja 2017. Neke ponude dostupne su isključivo putem online rezervacije na http://www.qatarairways.com/hr/hr/offers/travel-festival.page. Molimo Vas provjerite opće uvjete ponude prilikom izrade rezervacije na http://www.qatarairways.com/hr/hr/offers/travel-festival.page ili u Vašoj odabranoj putničkoj agenciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene