Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Igra dviju studentica završila je bizarnom situacijom koju je morala riješiti čak vatrogasna postrojba.


Prijateljice Danielle Morgan i Lisa Smith zezale su se po krevetu u Lisinoj studentskoj sobi, no Danielle je izgubila ravnotežu i pala s kreveta. Odjednom je shvatila kako joj je glava završila među šipkama metalnog sušila za robu.

Vezani članci Koronavirus u Velikoj Britaniji, ilustracija Puno ih se cijepilo pa sad razmišljaju da do lipnja ukinu mjeru fizičkog razmaka Dogovor između EU i Velike Britanije, ilustracija Izglasavanje koje je prekinulo četverogodišnje pregovore između Britanaca i EU: Potvrđen trgovinski sporazum o Brexitu

Pokušala se izvući iz nezgodne situacije, no nije išlo. Pomoći joj je htjela i prijateljica Lisa, ali uzalud. Morale su pozvati osoblje studentskog doma upomoć, ali ni oni nisu uspjeli pomoći. Uto je ostatak studenata već primijetio da im je kolegica upala u nevolju pa je netko od njih odlučio snimiti njezinu nevolju i mobitelom.

U pidžami i osramoćena pred kolegama, jer se većina samo smijala njezinoj situaciji, bila je primorana pozvati vatrogasce upomoć. 'Nazvala sam i majku prijateljice, no ona je mislila da sam pijana', požalila se Danielle za Daily Mail.

Upomoć su stigla četiri vatrogasca i dvoje djelatnika hitne pomoći, nakon sat vremena provedenih s glavom zarobljenom u metalnoj konstrukciji. Danielle je, kako kaže, u zemlju htjela propasti od srama. 'Kakav način za provesti subotnju večer', zaključila je. Pogledajte video snimku tog bizarnog događaja koji se dogodio na Sveučilištu u Darbyju.