Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjela u zemlju propasti

Pogledajte što se dogodilo ovoj studentici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igra dviju studentica završila je bizarnom situacijom koju je morala riješiti čak vatrogasna postrojba.

Prijateljice Danielle Morgan i Lisa Smith zezale su se po krevetu u Lisinoj studentskoj sobi, no Danielle je izgubila ravnotežu i pala s kreveta. Odjednom je shvatila kako joj je glava završila među šipkama metalnog sušila za robu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

Pokušala se izvući iz nezgodne situacije, no nije išlo. Pomoći joj je htjela i prijateljica Lisa, ali uzalud. Morale su pozvati osoblje studentskog doma upomoć, ali ni oni nisu uspjeli pomoći. Uto je ostatak studenata već primijetio da im je kolegica upala u nevolju pa je netko od njih odlučio snimiti njezinu nevolju i mobitelom.

U pidžami i osramoćena pred kolegama, jer se većina samo smijala njezinoj situaciji, bila je primorana pozvati vatrogasce upomoć. 'Nazvala sam i majku prijateljice, no ona je mislila da sam pijana', požalila se Danielle za Daily Mail.

Upomoć su stigla četiri vatrogasca i dvoje djelatnika hitne pomoći, nakon sat vremena provedenih s glavom zarobljenom u metalnoj konstrukciji. Danielle je, kako kaže, u zemlju htjela propasti od srama. 'Kakav način za provesti subotnju večer', zaključila je. Pogledajte video snimku tog bizarnog događaja koji se dogodio na Sveučilištu u Darbyju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene