Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan 'fetiš'

Što to ova mačka radi po susjedstvu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpopularnija mačka britanskog grada Bedfordshire, svojim je lopovlukom sve dobro nasmijala i pomogla beskućnicima..

Ako vam mačka doma donosi mrtve miševe ili ptičice, nemate razloga da budete zabrinuti, no ako odjednom pronađete tuđe rublje u svojoj kući, e onda je vrijeme da se zapitate što vam mačka radi. Upravo se to zapitao i vlasnik jedne mačke koji je u svojoj kući u Bedfordshireu nailazio na odjeću koja mu nije pripadala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gnjusan zločin Mačku oderala i samljela je u blenderu, a onda je odlučila ubiti mladog inženjera: "Nije to bila reakcija ni greška..." Ilustracija novi virus Virus o kojem se malo zna odnio prvu ljudsku žrtvu: Stanovnici su pozvani da budu na oprezu

>> Urnebesno: Mačka koja želi privatnost

Nakon povećeg broja tajanstvenih stvari koje su se počele pojavljivati u njegovom domu, vlasnik Denise je kontaktirao jedan show koji je odlučio istražiti je li mačka doista krade odjeću iz susjedstva. Uhvatili su Denise kako krade grudnjake, čarape, košulje pa čak i igračke iz susjednih dvorišta, a nadzorna kamera ju je snimila i dok ih je donosila kući. No, ne samo daj krala tuđe stvari, nego je i povremeno pozivala svog prijatelja da skupa podijele plijen.

>> Kakvo je to prijateljstvo...

Denise je postala toliko popularna da je postala maskota beskućnika britanskog grada Bedfordshire, kojima građani pomažu kupujći majice s natipisom: 'Denis stole my pants!'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene