Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PEUGEOT ZAUVIJEK

Peugeot ljetna servisna akcija

PR
PR
PEUGEOT organizira ljetnu servisnu akciju s popustom na filtre od čak 40 % i 15 % na dodatnu opremu do 4. kolovoza 2018.

 Uz standardne popuste koje članovi kluba vjernosti Peugeot Zauvijek imaju na dijelove održavanja, članovi sada ostvaruju čak 40% popusta na filtre. Sve stranke koje u navedenom razdoblju naprave zamjenu ulja i filtra ulja , zraka, peludi i goriva, dobivaju na poklon članstvo u klubu vjernosti Peugeot Zauvijek čija je redovna cijena učlanjenja 149 kn.

Pročitajte i ovo PR Peugeot servisi Zimski pregled Peugeot vozila PR Brand ambasador Donna Vekić: Brand ambasador marke Peugeot u Hrvatskoj

U ponudi je atraktivan popust od 15% na dodatnu opremu i to na krovne nosače, nosače bicikla i krovne kutije koji omogućavaju prijevoz velikih količina stvari ne umanjujući udobnost svih putnika u vozilu.

Članstvom u klubu vjernosti ostvaruje se pravo na povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine, poseban popust do 30% na najskuplji dio prve ugradnje i dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije.

Vrijeme je ljetnih odmora te je vozilo potrebno kvalitetno pripremiti i provjeriti. Potrebno je po potrebi promijeniti motorno ulje i filtre, filtar zraka i peludi. Radi sigurnosti potrebno je provjeriti stanje guma te ih po potrebi zamijeniti, a isto se odnosi i na kočioni sustav. Također zbog veliki vrućina potrebno je pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, te se treba provjeriti razina tekućine za hlađenje motora. Zbog udobnosti treba provjeriti rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Također ne treba zaboraviti metlice brisača te doliti tekućinu za pranje stakla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene