PR
PR

PEUGEOT organizira ljetnu servisnu akciju s popustom na filtre od čak 40 % i 15 % na dodatnu opremu do 4. kolovoza 2018.


 Uz standardne popuste koje članovi kluba vjernosti Peugeot Zauvijek imaju na dijelove održavanja, članovi sada ostvaruju čak 40% popusta na filtre. Sve stranke koje u navedenom razdoblju naprave zamjenu ulja i filtra ulja , zraka, peludi i goriva, dobivaju na poklon članstvo u klubu vjernosti Peugeot Zauvijek čija je redovna cijena učlanjenja 149 kn.

Vezani članci PR Peugeot Rifter za Kliniku za dječje bolesti Zagreb PR SUV Peugeot 3008&5008 Family: opremljeni da idu još dalje

U ponudi je atraktivan popust od 15% na dodatnu opremu i to na krovne nosače, nosače bicikla i krovne kutije koji omogućavaju prijevoz velikih količina stvari ne umanjujući udobnost svih putnika u vozilu.

Članstvom u klubu vjernosti ostvaruje se pravo na povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine, poseban popust do 30% na najskuplji dio prve ugradnje i dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije.

Vrijeme je ljetnih odmora te je vozilo potrebno kvalitetno pripremiti i provjeriti. Potrebno je po potrebi promijeniti motorno ulje i filtre, filtar zraka i peludi. Radi sigurnosti potrebno je provjeriti stanje guma te ih po potrebi zamijeniti, a isto se odnosi i na kočioni sustav. Također zbog veliki vrućina potrebno je pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, te se treba provjeriti razina tekućine za hlađenje motora. Zbog udobnosti treba provjeriti rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Također ne treba zaboraviti metlice brisača te doliti tekućinu za pranje stakla.