Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je Michelle Smith iz utočišta za životinje čula zapomaganje ozlijeđenog psića kojeg je krenula spasiti nije ni slutila na kakav će prizor naići.


Uz psića je bila i napuštena mačkica stara oko mjesec dana. Nju je naime mješanka shih-tzua čuvala dok po njih nije došla pomoć.

Vezani članci Provjereno: Ljubica Lazić sama sa svojim životinjama - 3 Nakon fakulteta i rata završila u derutnoj štali: "Ovo je nepojmljivo, za nekoga da bude sam i radi ovo što ja radim u vremenu u kojem živimo…" Preslatki mješanac Preslatki mješanac izgleda kao spoj psa i mačke, raznježio je cijeli svijet

Michelle je bila toliko iznenađena da je zažmirila jer joj se učinilo da nije dobro vidjela, no kad je otvorila oči uočila je još nevjerojatniji prizor, psić je dojio mačkicu. 

'Nisam znala što da mislim', rekla je za 10 abc news, 'jednostavno sam bila šokirana prizorom'. 

Smith je odvala psa i mačku u utočište gdje se za njih brinu volonteri. Jessica Cwynar, ravnateljica utočišta, rekal je da je takvo ponašanje normalno za sisavce.

'To je kao da netko od nas vidi napušteno dijete i pokuša ga nahraniti ili zaštititi', rekla je Smith. 

>> VIDEO Novi HIT na internetu

Neobičan par spava i jede zajedno, a ponekad se samo promatraju. Kada mačkica priđe preblizu ruba, 'surogat majka' je odmah povuče za vrat i smjesti na sigurno. Smještene su u malu sobicu, odijeljeno od drugih životinja u utočištu. Još uvijek se čeka da se javi vlasnik psa, budući da je prema stanju u kojem je pronađen jasno da se radi o nečijem ljubimcu. Iz utočišta se nadaju da će vlasnik psa odlučiti posvojiti i mačkicu, piše 10news. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook