Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ma kakva francuska rivijera

Odlična reklama: 'Zapitat ćete se zašto ranije niste posjetili Hrvatsku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za zemlju koja praktički živi od turizma, ovakvih reklama nikad dosta.

Britanski lifestyle portal Handbag.com turistima je umjesto francuske rivijere za putovanje predložio hrvatsku obalu i otoke. A evo i 8 razloga zašto nas preporučuju svom čitateljstvu.

Pročitajte i ovo Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo" Ameriknaci i Hrvatska - 4 Koliko dnevno troše? Naš biser Amerikancima je obožavana destinacija: "Kad im to spomenemo, oni su fascinirani"

1. Sa gotovo 2000 kilometara obale i više od 1000 otoka, Hrvatska je raj za one koji vole 'skakutati po otocima'. Od Hvara, koji je postao raj za poznate i slavne, do ronjenja oko Visa, pa sve do Raba koji je megapopularan među nudistima.

2. Prepun zvijezda, blještavila i glamura Hvar je krcat prekrasnim ljudima, otmjenim koktelima i nevjerojatnim megajahtama. A opet, uskočite li u brodicu, u samo nekoliko minuta možete se naći na osamljenoj plaži.

3. Bilo da volite plivati, ploviti, umakati noge u more ili samo promatrati to plavetnilo, hrvatskom moru nema premca. Dodajte tome i svjež zrak te blagu mediteransku klimu, zapitat ćete se zašto Hrvatsku niste posjetili ranije.

Bravo Zagrebe!

4. Ako vas zanimaju sela na vrhu zelenih brežuljaka i izvrsna tjestenina Toskana vam ne mora biti jedini izbor. Srcoliki poluotok Istra, nudi vam nevjerojatnu alternativu.

5. Hrvatska je dom i izvrsnim plodovima mora. Bilo da se radi o ribi na gradele ili o pladnju sočnih kamenica, ovim plodovima mora nema premca.

6. Sve ljepote Dubrovnika, glamur, arhitekturu i bogatu povijest, možete obići pješice. A ako vam grad postane prevelik zalogaj u neposrednoj blizini su i plaže.

7. u Hrvatskoj možete susresti najrazličitije turiste. U ljetnim mjesecima u zemlju se slijevaju rijeke Talijana, a upoznati možete i Nijemce, Austrijance, Slovence i Norvežane.

8. Kontinentalna Hrvatska nudi odličan aktivan odmor posebno onima koji vole ekstremne sportove poput slobodnog penjanja. Možete uskočiti i u terenac te obići proplanke Velebita ili se ukrcati na brod i obići Kornate.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene