Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok umotavaju glavu ljepljivom trakom korisnici društvenih mreža trude se biti što ružniji, bez da paze na potencijalno bolna mjesta kao što su oči ili obrve.


Da su selfiji popularni to je valjda već svima jasno. Ipak, svako malo iznenade nas njegovi novi oblici kojima, čini se, nema kraja. Tako je novi hit na internetu postao seleotejp selfie, javlja Independent.

Vezani članci Slika nije dostupna Glavaš i suoptuženici ponovno odbacili optužbe za ratni zločin Slika nije dostupna Sprema se smjena pravobraniteljice za djecu: "To je politička represija!"

Na Twitteru i Facebooku pojavile su se fotografije ljudi koji glavu omotavaju ljepljivom trakom, a da pri tome ne paze na osjetljiva i potencijalno bolna područja kao što su oči ili obrve.


FOTO Srušio joj se zrakoplov i onda prvo napravila OVO!

I dok su se selfijima bez make up-a prikupljala sredstva za istraživanje raka, selotejp selfie nema nikakvu svrhu osim da pojedinci pokažu koliko iskrivljenim i neprepoznatljivim mogu učiniti svoje lice.

Oni koji objave selotejp selfie uz fotografiju često tagiraju svoje prijatelje koje pozivaju da učine isto - naprave najružnije lice. Većina ih napomene i koliko je bolno bilo uklanjati traku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook