Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Za roditelje'

FOTO Srušio joj se zrakoplov i onda prvo napravila OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularnost selfie fotografija svima je već dobro poznata stvar, no ima onih koji će napraviti selfie bez obzira na sve....

Amerikanka Hannah Uredn (18) na Twitteru je objavila selfie fotografiju sebe pored zrakoplova koji je doživio nesreću tijekom polijetanja u Filadelfiji.

Pročitajte i ovo Pad aviona u zračnoj luci u Brazilu Dvoje poginulih VIDEO Dramatična snimka iz zračne luke: Avion se srušio i klizao prema putničkom terminalu Prizori s mjesta nesreće Uzrok nesreće nepoznat VIDEO Četrnaest mrtvih u padu aviona: Putovali su u Amazoniju radi sportskog ribolova

"I tako mi se srušio zrakoplov", napisala je Uredn na svojem Twitter profilu, nakon čega je u novom statusu napisala "Pa da".

Zbog 'selfiesa' porastao broj estetskih kirurških zahvata

Njezin selfie postao je viralan i čak je 4.700 puta proslijeđen putem Twittera. No njezin je selfie naišao i na brojne kritike online. Urden je za NBC10 izjavila kako je samo htjela roditeljima pokazati da je s njom sve u redu, prenosi Independent.

Zrakoplov US Airwaysa tvrdo je prizemljio nakon što mu je tijekom polijetanja pukla guma na kotaču. U nesreći su lakše stradale dvije putnice, a svi su bez većih problema evakuirani iz zrakoplova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene