Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje za Teksašane

NLO na Google street Viewu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna se Teksašanka nemalo iznenadila kada je na nebu iznad Jacksonvillea na Google Street Viewu ugledala nešto nalik na neidentificirani leteći objekt.

Andrea Dove iz Houstona tražila je na Google Street Viewu upute kako doći do Jacksonvillea u Texasu, a prizor koji je ugledala na snimljenom nebu potpuno ju je iznenadio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Na nebu iznad Texasa osvanulo je nešto nalik na obris ružičastog NLO-a koji za sobom ostavlja neobičan trag na nebu, te to prijavila lokalnoj TV postaji, piše Huffington Post.

>> Šef vojnog projekta za istraživanje NLO-a: Oni postoje!

Novinari s te televizijske postaje tvrde kako postoji mogućnost da se radi o refleksiji s leće kamere ili nekog drugog predmeta, no ipak ostavljaju otvorenu mogućnost da se radi o NLO jer, kako kažu, nema naznaka da je kameri zasmetalo nešto zbog čega bi se mogao stvoriti odbljesak.

Snimku je analizirao i Marc Dantonio, stručnjak za video i foto materijale koji je ustvrdio kako se doista radi o refleksiji na leći kamere, no skeptika i dalje ima.

O čemu se točno radi, najbolje da prosudite sami iz priloženog videa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene