Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspio se spasiti

Njoj se ne govori 'ne': Talijanka zatočila mladića koji joj je uskratio seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je 46-godišnju ženu zbog sumnje da je u podrumu svog doma zatočila mladića. Nesretni mladić, navodno joj je uskratio seks pa je to za nju bio razlog da ga liši slobode, prenose talijanski mediji.

Talijanka iz gradića pored Napulja upoznala se ovog ljeta s mladićem (25) i sve se činilo u redu te su uživali u međusobnim druženjima, no talijanski list Il Messaggero piše da je mladiću vrlo brzo dosadila ljubavna avantura pa je počeo odbijati seks s navedenom ženom, koja živi odvojeno od svojeg supruga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Prometna nesreća u Italiji - 3 strava u italiji FOTO Ferrari se brzinom od 200km/h zabio u zaštitnu ogradu i prepolovio: Od siline udarca preminuli poznati DJ i suputnica

Njoj se to nije svidjelo pa ga je zaključala u podrum svojeg doma u gradu Arzanu, sjeverno od Napulja. Iz policijskog izvješća nejasno je iščitati koliko dugo vremena je mladić bio zatočen, ali se navodi kako je uspio prolaznicima dati do znanja iz podruma da je zatočen.

Parovi isprobali Kamasutru pred kamerama, rezultat je urnebesan

Tako je jedan od prolaznika, vidjevši da je ovaj u potpunosti preplašen, odmah kontaktirao policiju, a ubrzo nakon toga policija je uhitila dotičnu gospođu, pod sumnjom da je otela mladića.

Osumnjičena 45-godišnjakinja prije je živjela u Napulju sa suprugom, no kako su se razišli i počeli živjeti odvojeno, ona se preselila u regiju Liguria, pored Napulja. Mladića kojeg je otela, upoznala je na području Napulja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene