Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oksanu Neveselaju već su prozvali najljepšom profesoricom matematike na svijetu.


Otprilike tri tjedna nakon što se njezina zanosna figura prvi put pojavila na raznim digitalnim prostranstvima, neumorni internetski tragači napokon su otkrili identitet profesorice za kojom i danas uzdišu. 

Vezani članci Patrik Čudić sa medaljom sa svjetskog prvenstva (Foto: IN Magazin) - 1 Osmogodišnji genijalac iz Zagreba otkrio koju je poruku sam sebi napisao večer prije osvajanja drugog svjetskog zlata David Beckham (Foto: Getty Images) Beckham mamio uzdahe na Wimbledonu, a zbog jedne male promjene svi su pričali o njemu

Profesorica matematike koju je krišom snimio neki učenik zove se Oksana Neveselaja, te nije Nizozemka kao što se to isprva pisalo po društvenim mrežama, već Bjeloruskinja iz Minska.

Naime, netko dovoljno uporan ''provalio'' je njezin profil na Instagramu, pa se vjerojatno i sama lijepa Oksana iznenadila kada je vidjela koliko je u par dana stekla obožavatelja.

Trenutačno ih je 235 tisuća, a s obzirom na to koliko brojka raste iz sata u sat, neće začuditi ni ako ''fanova'' uskoro bude preko milijun što će je učiniti jednom od najpopularnijih profesorica na svijetu.