Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Izjela ga ljubomora'

Ni on više ne može: Napušta suprugu zbog njezinih seksi selfie fotografija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problemi u braku člana britanskog parlamenta Simona Danczuka i njegove supruge Karen su počeli onog trenutka kada se ona stala hvaliti svojom figurom na Twitteru.

Čini se da seksi selfie fotografije postaju sve učestaliji uzrok propasti brakova. Naime, nakon što je nedavno svijet obišla priča da je ukrajinski političar Aleksandar Politiha napustio suprugu Alenu jer se više nije mogao nositi s njezinim golišavim izdanjima na društvenim mrežama, vrlo slična vijest je sada stigla i iz Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja

Tamo se, pak, medijima izjadala Karen Danczuk (32), koja je potvrdila da se njezin suprug Simon Danczuk (48), član britanskog parlamenta, iselio iz kuće i da je njihovom braku vjerojatno kraj.

Političar ostavio seksi suprugu jer ga sramoti erotskim fotografijama

Danczuk je u razgovoru za Mirror priznala da je po njihov brak bio fatalan njezin profil na Twitteru, odnosno njegova ljubomora i nemogućnost da se nosi s time što je primjećena i obožavana.

"Nekoć se sve vrtjelo oko Simona. No stvari su se dramatično počele mijenjati kada sam dovela svoje tijelo u red. Iz debeljuce sam se pretvorila u seksi i samopouzdanu Karen i mislim da ga je izjela ljubomora", rekla je između ostalog Danczuk, čije su fotografije na Twitteru do danas privukle 60.000 obožavatelja.

Danczuk ih je dosad objavila preko 1200, a je li koji puta pretjerala i je li se Simon Danczuk s pravom naljutio na ženu koja mu je rodila dvojicu sinova za tri godine braka, najbolje je da pogledate sami. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene