Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

d


Čini se da seksi selfie fotografije boljih polovica postaju sve učestaliji uzrok propasti brakova. Naime, nakon što je nedavno svijet obišla priča da je ukrajinski političar Aleksandar Politiha napustio suprugu Alenu jer se više nije mogao nositi s njezinim golišavim izdanjima na društvenim mrežama, vrlo slična vijest je sada stigla i iz Velike Britanije.

Vezani članci Donald Trump zabranjen na Twitteru Ne može ni zaobilazno: Twitter zatvorio profile koji su prenosili poruke Trumpa Francuski ribari prosvjeduju Francuski ribari zaprijetili blokadom luke, a ministar da će isključiti struju otoku

Tamo se, pak, medijima izjadala Karen Danczuk (32), koja je potvrdila da se njezin suprug Simon Danczuk, član britanskog parlamenta, iselio iz kuće i da je njihovom braku najvjerojatnije kraj.

Danczuk je u razgovoru za Mirror priznala da je po njihov brak bio fatalan njezin profil na Twitteru, odnosno njegova ljubomora i nemogućnost da se nosi s time što je primjećena i obožavana.

"Nekoć se sve vrtjelo oko Simona. No stvari su se dramatično počele mijenjati kada sam dovela svoje tijelo u red. Iz debeljuce sam se pretvorila u seksi i samopouzdanu Karen i mislim da ga je izjela ljubomora", rekla je između ostalog Danczuk, čije su fotografije na Twitteru do danas privukle 60.000 obožavatelja.

Danczuk ih je dosad objavila preko 1200, a je li koji puta s njima pretjerala, pogotovo ako uzmemo u obzir da je u međuvremenu suprugu rodila dvojicu sinova, pogledajte sami.