Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U gužvi je navodno zapela i žena koja je žurila u bolnicu na carski rez.


Amerikanac Valladares Navas zaustavio je u nedjelju u srcu Houstona promet jer je odlučio nasred autoceste zaprositi voljenu djevojku, Michelle Wycoff.

Vezani članci U prometnoj nesreći kod Dugog Sela jedna osoba poginula a dvije ozlijeđene - 6 Teška prometna nesreća: U sudaru u Dugom Selu jedna osoba poginula, dvoje ozlijeđenih Lambo (Foto: Screenshot/YouTube) Brzi auto je najbrži put do nesreće, a on je vozio pravu makinu

I dok su okupljeni prijatelji i rodbina ushićeno klicali jer mu je ona na sudbonosno pitanje odgovorila s 'da', ostali su mu vozači bijesno trubili jer nisu mogli vjerovati što mu je palo na pamet.

Naime, na međudržavnoj autocesti I-45 se začas stvorila gužva, a u toj je koloni navodno zapela i žena koja je žurila u bolnicu na carski rez.

Zaprosio je djevojku na tako nespretan način da ga je morala odbiti

Također, većini je odmah prošlo kroz glavu da je njegova luda ideja mogla prouzročiti sudare, pa stoga i ne čudi što je, osim prisutnih vozača, Navas na sebe uspio navući bijes tisuće korisnika društvenjih mreža zbog kojih je u međuvremenu obrisao profile (strašno je što su mu sve napisali na YouTubeu, op.a.).

Navas je u razgovoru s novinarima Houston Chroniclea pojasnio da je promet zaustavio nakratko, možda na pola minute, ali ako je tome i bilo tako, snimka otkriva da se njegovo društvo svejedno nije žurilo.

Dapače, neki od njih su si uzeli dovoljno vremena da fotografiraju kolone koje su stvorili. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook