Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva ideja

Omogućite si 'besmrtnost' pomoću gramofonske ploče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne znate kud sa sobom nakon smrti? 'Smjestite' se u gramofonsku ploču. Ili ipak ne...

Ako se nikako ne možete pomiriti sa smrću i jedan ste od onih koji žele živjeti zauvijek, možda je ovo prava stvar za vas. Doduše, ne pruža vam besmrtnost kao takvu, no ništa nije savršeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca

Jedna tvrtka pruža vam priliku da i nakon smrti razgovarate s najmilijima. Možda ne baš u punom smislu te riječi, ali možete na gramofonske ploče snimiti bilo što u trajanju od 24 minute.

>> Na tečaju sami sebi izrađuju lijes!

Ovaj 'posmrtni paket' košta oko 30.000 kuna, a uključuje 30 gramofonskih ploča i posebno umjetničko djelo koje se može napraviti na temelju fotografije pokojnika. Uz sve to pokojnikov pepeo može se staviti i u ploču, ako osoba poželi nakon svoje smrti svojim najmilijima pokloniti dio sebe. Doslovno. Bizarno, zar ne? No, kako doznajemo dosta se ljudi odlučuje na ovakav potez.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene