Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snagator iz Srbije

Najjači čovjek na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate li tko je Ervin Katona? On je najjači čovjek na svijetu i bez problema povuče autobus pun učenika! Ususret međunarodnom susretu snagatora - Ervin iz Subotice, pokazao je što sve može najsnažniji čovjek na svijetu.

Najjači čovjek na svijetu - Ervin Katona iz Subotice bez problema vuče autobus. No to nije dovoljno. Autobus su ubrzo napuniti školarci i Ervin ih opet bez problema pokazao koliko je snažan.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nenad Periš i nestala djevojčica velika potraga u Boru Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

Sve to povodom svjetskog susreta snagatora koji se ovog vikenda okupljaju u Novom Sadu. 'Bit će šest disciplina, vučenje autobusa, dizanje balvana, bacanje utega... koferi od 360 kila...', kaže Ervin.

>> Nevjerojatno: Kamion od 26 tona vukao 35 metara!

Osim što je najjači na svijetu, Ervin je i pravi hit među građanima. Svi jedva čekaju subotu kada će se sučeliti najčvršći mišići na svijetu. 'Razne discipline za snagu, brzinu i eksplozivnost... Natjecatelji iz 10 država iz cijelog svijeta', kaže Ervin.

Ervin Katona koji drži titulu svjetskog prvaka i najjačeg čovjeka na planetu zapravo je sve, samo ne grub! Cilj mu je razbiti predrasude o nabildanim mladićima i dokazati da srce i mišići ne moraju nužno biti slični.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene