Obavijesti Video Pretražite Navigacija
9-metarska neman

Na plaži pronašli divovsko truplo nepoznate životinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par Margaret i Nick Flippence iz škotskog Aberdeena kao i svaki dan šetali su obalom sa svojim psima kada su naišli na divovsko truplo nepoznate životinja.

55-godišnja Margaret se prenerazila kada je vidjela golemo truplo nepoznate životinje smotano na pijesku, javlja The Sun.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće

'Bili smo zapanjeni. Pomislio sam: Moj Bože, što li je to? Ne sliči na ništa što sam do sada vidio, izgleda poput nečega iz prapovijesti. Što god da je, djelovalo je zastrašujuće', kazao je 59-godišnji Nick.

Par je pozvao obalnu stražu koja je odnijela truplo, a stručnjaci još nisu sigurni kojoj to životinji pripadaju 9 metara dugačko truplo. 

'Po veličini, mogao bi biti kit ubojica. Druga mogućnost je da se radi o kitu debeloglavcu', kazao je Rob Deville, stručnjak za morske životinje u londonskom ZOO-u.

'Umro je davno i plima ga je izbacila na obalu', kazao je stručnjak za kitove Mark Simmonds

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene