Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postigao cilj

Bilo mu je dosta rupa na cesti - Ovako je natjerao cestare da ih pokrpaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozan čovjek koji se krije pod pseudonimom 'Wanksy' odlučio je lokalnim vlastima britanskog mjesta Ramsbottom na neobičan način skrenuti pozornost na rupe na cesti.

Za neke heroj i dobročinitelj, a za druge 'devastator' javnih površina. Misteriozan čovjek koji se krije pod pseudonimom 'Wanksy' odlučio je lokalnim vlastima britanskog mjesta Ramsbottom na neobičan način skrenuti pozornost na rupe na cesti.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Već nekoliko mjeseci Wanksy oko rupa na cesti crta muški spolni organ nakon čega nadležni žurno reagiraju 'krpajući' popucale ceste, piše portal i100.

Bacio je sve niz rijeku: Odsjekao si je penis jer ga je ostavila žena

Ovaj je umjetnik kazao da ga je na ovaj neobičan čin nagnala rupa na cesti koju nitko nije sanirao punih osam mjeseci. Nakon što je odlučio iscrtati penis oko rupe, šteta je sanirana u samo 48 sati.

Nakon toga je odlučio i na ostalim djelovima ceste, koji su popucali i stvaraju probleme u prometu, učiniti isto ne bi li ih popravili u što kraćem roku.

Vlasti za sada ne znaju o kome se radi, no napominju kako će osoba za način na koji uništava javno dobro.biti kažnjena. Kako kažu, treba im više vremena da uklone njegove crteže od same sanacije rupa.

Čovjek koji je odlučio na ovakav bizaran način ukazati na problem zajednice ima podršku mnogih, no neki ga smatraju kršiteljem zakona. Njegov profil na Facebooku bilježi svakodnevni porast podrške.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene