Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Shrvan od boli

Bacio je sve niz rijeku: Odsjekao si je penis jer ga je ostavila žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turgut Oymen, 73-godišnji Turčin iz sela Kiziltas, odsjekao si je penis te ga bacio u rijeku nakon što ga je supruga Nese (70) obavijestila da ga ostavlja zbog mlađeg, 55-godišnjeg liječnika.

Oymen je s voljenom Nese proveo gotovo čitav životni vijek, te je par uz svoje šestero djece uskoro trebao proslaviti 50. obljetnicu braka, takozvani zlatni pir.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Šime Mazić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 beskonačna ljubav Zbog priče barbe Šime pustit ćete suzu: "Znam da će umrijeti, ali molim vas, nemojte da to bude sada"

Na njegovu žalost, preklinjanje voljene da se vrati kući nije pomoglo, pa se odlučio odsjeći penis uz objašnjenje da mu više neće trebati.   

"Njemu je Nese bila sve u životu i nikada se nije mogao zamisliti s drugom ženom. Nažalost, penis iz rijeke nismo uspjeli izvaditi, ali je imao sreće što nije umro jer je izgubio puno krvi", kazao je tamošnjim medijima glasnogovornik bolnice u kojoj se tužni starac sada oporavlja od ozljeda, ali i liječi od depresije, prenosi Mirror

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene