Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastao 10 godina

'Moj pivski trbuh je tumor težak 22 kilograma!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeff Bennett bio je zapanjen kad su mu liječnici rekli kako je njgov pivski trbuh zapravo zloćudni tumor težak više od 22 kilograma. Izraslina je rasla 10 godina i razarala organe u njegovu tijelu.

Jeffu (53) nije bilo jasno zašto se njegov trbuh nastavio povećavati unatoč tome što je bio na dijeti. 'Uživam piti pivo, te sam pretpostavio da je pivski trbuh posljedica moje sredovječnosti. Bio sam na dijeti i primijetio da mršavim svugdje osim na području trbuha'. rekao je.

Pročitajte i ovo Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!" Ilustracija Novo istraživanje Prvi pacijenti primili revolucionarni tretman: "Koristimo imonuloški sustav pacijenta za borbu protiv zloćudne bolesti"

>> Bjelovarski liječnici pacijentici uklonili tumor težak 25 kilograma!

'Doveo sam se do toga da sam nosio vrećaste majice kako bih prikrio trbuh, ali ljudi su mi se nastavili rugati i komentirati', dodao je. Tumor je otkriven tek kad je Jeffu zabrinuta supruga ugovorila pregled kod specijalista.

'Pred kraj prošle godine bio sam potpuno iscrpljen i bez daha jer mi se tumor proširio i na pluća. Kompletna sredina moje trbušne šupljine zapravo je bila tumor. Lijevi bubreg mi se potpuno raspao, a tumor je pritiskao i gušteraču. Bilo koji organ mi je u svakom trenutku mogao otkazati', rekao je Jeff.

>> 'Vlak smrti' joj spasio život!

Kirurzi u londonskoj bolnici Royal Marsden uklonili su tumor od 22 kilograma ne oštetivši niti jedan organ. 'Bilo je šokantno vidjeti kako mi se suprug pred očima smanjio', rekla je Jeffova supruga Ann.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene