Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan zahvat

Bjelovarski liječnici pacijentici uklonili tumor težak 25 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarski liječnici odradili su operaciju o kojoj će se još dugo pričati!

Gospođi Ani Radotić uklonili su tumor s jajnika težak čak 25 kilograma. Sve je počelo prije dvije godine, kada se počela nekontrolirano debljati. Ne pomišljajući na tumor krenula je na dijetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas Stravična nesreća kod Bjelovara: Muškarac (30) traktorom pregazio dijete Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama

Tek na nagovor najbližih otišla je na liječnički pregled, gdje joj je dijagnosticiran tumor jajnika. Zahvat kakav se ne pamti u bjelovarskoj bolnici uspješno je obavljen pod vodstvom primarijusa Totha.

"Osjećam se toliko lagano, toliko sretno i kad hodam, mislim prema onom ne mogu vjerovati da ja hodam, ono što nisam mogla dva tri koraka napraviti, a sad mogu koliko želim", priča pacijentica Ana Radotić.

"Slučaj gospođe Ane je zoran primjer i poruka ženama da trebaju ići redovito na ginekološke preglede da eventualno tumori koje imaju ne dosegnu takve ekstremne razmjere", ističe liječnik Tibor Toth.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene