Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapanjujuća izvedba

Među njima i Hrvatica: 93 časne sestre iz 24 zemlje udružile se u nevjerojatan zbor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnice karmelskog reda udružile su snage kako bi obilježile 500. obljetnicu rođenja Svete Terezije Avilske.

93 časne sestre iz 24 različite zemlje, među kojima je i Hrvatska, udružile su snage kako bi stvorile zapanjujući virtualni zbor.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

'Ja sam sestra Pia iz hrvatske karmelske provincije Sv. Oca Josipa u Hrvatskoj', predstavila se prva časna sestra.

Usporio 'pjev' zrikavca i otkrio nešto nevjerojatno!

Pripadnici karmelskog reda iz cijelog svijeta udružili su se kako bi sudjelovali u obilježavanju 500. obljetnice rođenja Svete Terezije Avilske. Rezultat su dva šestominutna videa, a u jednom od njih časne sestre su na virtualnoj pozornici zapjevale poznate riječi sestre Terezije 'Nada te turbe' odnosno, neka te ništa ne uznemirava.

Svaka od sestara zasebno je snimila svoju dionicu, a sve snimke kasnije su spojene u jednu. Druga snimljena pjesma je Salva Regina, a dio zbora koji ju je otpjevao su i pripadnici muških karmelskih redova.

Glazba u videu sablasno je lijepa, piše Huffington Post, ali je kolaž sastavljen od lica karmelićanki koje pjevaju ono što ga diže na veće visine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene