Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

E.T je morž s nevjerojatnim talentom na kojem bi mu pozavidjeli mnogi metalci. On, naime, pjeva i zviždi te je prava zvijezda jednog američkog zoološkog vrta.


Ovo je zasigurno jedan od najtalentiranijih morževa koje ste do sad vidjeli. Riječ je o E.T-u, 30-godišnjem moržu koji sve posjetitelje jednog američkog zoološkog vrta uveseljava svojim vokalnim sposobnostima, piše The Mirror. Iako vam se može učiniti da podriguje, on zapravo pjeva i zviždi.

>> Neobičan talent ili neobičan konj?

Morž je jedina danas živuća vrsta iz porodice Morževa, a postoje dvije podvrste i obje žive isključivo na sjevernoj polutci u hladnim arktičkim vodama. Mužjaci mogu dosegnuti dužinu od oko tri i pol metra, a ženke oko tri metra, dok težina kod mužjaka može doseći i više od 1200 kilograma, a kod ženke ona varira između 600 i 800 kilograma. Za međusobno sporazumijevanje unutar grupe morževi koriste niz različitih zvukova, mumljaju, riču ili puštaju vriskave glasove, a da znaju dobro pjevati dokazuje i ovaj morž.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Kreativne tetovaže Tetovaže mogu biti vrlo kreativne, a ovi radovi su najbolji dokaz Mačka Mačka postala hit na internetu, snimka je milijune nasmijala do suza