Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvijezda zoološkog vrta

Morž koji 'pjeva' bolje od nekih s hrvatske estrade!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
E.T je morž s nevjerojatnim talentom na kojem bi mu pozavidjeli mnogi metalci. On, naime, pjeva i zviždi te je prava zvijezda jednog američkog zoološkog vrta.

Ovo je zasigurno jedan od najtalentiranijih morževa koje ste do sad vidjeli. Riječ je o E.T-u, 30-godišnjem moržu koji sve posjetitelje jednog američkog zoološkog vrta uveseljava svojim vokalnim sposobnostima, piše The Mirror. Iako vam se može učiniti da podriguje, on zapravo pjeva i zviždi.

>> Neobičan talent ili neobičan konj?

Morž je jedina danas živuća vrsta iz porodice Morževa, a postoje dvije podvrste i obje žive isključivo na sjevernoj polutci u hladnim arktičkim vodama. Mužjaci mogu dosegnuti dužinu od oko tri i pol metra, a ženke oko tri metra, dok težina kod mužjaka može doseći i više od 1200 kilograma, a kod ženke ona varira između 600 i 800 kilograma. Za međusobno sporazumijevanje unutar grupe morževi koriste niz različitih zvukova, mumljaju, riču ili puštaju vriskave glasove, a da znaju dobro pjevati dokazuje i ovaj morž.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svaka čast, Alana Kako se ne diviti? Iza ovog rada stoji dama koja ne može koristiti ruke, pogledajte i ostale Slika nije dostupna Sve se m(n)ože kad on hoće Čovjek kojeg želite na tulumu: 'Ni iz čega' stvara boce vina

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene