Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Justin je devetogodišnji konj iz porodice Frizijaca koji ima jedan neobičan talent-slikanje.


Da Justin nije konj koji samo voli trčkarati, opazila je njegova vlasnica koja je primijetila da konj upotrebljava bič kako bi crtao oblike u pijesku, piše The Telegraph.

>> Konja u punom galopu snimio policijski radar

Adonna Coms je ubrzo bič zamijenila kistom. 'Mislila sam da bi to moglo biti dobro za njega', kazala je ponosna vlasnica. Čini se kako je dobro učinila, budući da Justinove slike rado kupuju i kolekcionari.

Combs je Justina kupila prije sedam godina , a riječ je o pasmini koja potječe iz Nizozemske. Frizijci su dobroćudni konji koji su vrlo spretni s obzirom na svoju veličinu. Iako je pasmina jednom gotovo izumrla, danas se brojka Frizijaca polako povećava.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Kreativne ideje - 18 Vrlo zbunjujuće objave: Njihove ideje su potpuni šund, ali izvedba je genijalna Razvili talent (Foto: izismile.com) - 8 Talent je bezvrijedan u usporedbi s marljivim radom: Njihov napredak govori tisuću riječi