Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Voli slikati

Neobičan talent ili neobičan konj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Justin je devetogodišnji konj iz porodice Frizijaca koji ima jedan neobičan talent-slikanje.

Da Justin nije konj koji samo voli trčkarati, opazila je njegova vlasnica koja je primijetila da konj upotrebljava bič kako bi crtao oblike u pijesku, piše The Telegraph.

>> Konja u punom galopu snimio policijski radar

Adonna Coms je ubrzo bič zamijenila kistom. 'Mislila sam da bi to moglo biti dobro za njega', kazala je ponosna vlasnica. Čini se kako je dobro učinila, budući da Justinove slike rado kupuju i kolekcionari.

Combs je Justina kupila prije sedam godina , a riječ je o pasmini koja potječe iz Nizozemske. Frizijci su dobroćudni konji koji su vrlo spretni s obzirom na svoju veličinu. Iako je pasmina jednom gotovo izumrla, danas se brojka Frizijaca polako povećava.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos na letu Nakon 90 minuta leta zrakoplov se morao prisilno okrenuti: Razlog je nevjerojatan! Konji Svaka čast! Anamarija je radila tri posla da bi spasila konje koji su trebali završiti u klaonici: "Nisam se mogla pomiriti s time"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene