Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavni trokut

Ljuborna Kineskinja suparnici škarama odrezala grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nego što se snašla, mlada je žena bila zavezana i gola, s vrećom preko glave.

Ljubavni trokut u Kini završio je pogubno za mladu ženu kojoj je njezina 'konkurentica' škarama odrezala grudi.

Ovaj brutalan napad zbio se u jugoistočnoj pokrajini Guandgdong, u gradu Heshan. Kako prenosi Daily Mirror, Xiao Lin (27) je mirno navečer gledala televiziju kad je netko pozvonio na vrata. Otišla je pogledati tko je, no dobila je šakom u glavu.

Prije nego što se snašla, bila je zavezana i gola, s vrećom preko glave. Kako je njezin suprug ispričao kineskim medijima, prvo je mislila da je riječ o seksualnom napasniku, no onda je uslijedio šok: ta joj je osoba škarama odrezala obje dojke!

Pročitajte i ovo Monitori u operacijskoj sali BIZARNA PRIČA Implantati u grudima spasili je od sigurne smrti - ovo nije prvi put da medicina bilježi takvo što Ilustracija (Foto: Gettyimages) Može li bizarnije? 23-godišnjak bez ruku stopalom zavitlao bodež prema ocu i teško ga ranio, a sve jer ga je gurnuo usisavačem

Pacijent eksplodirao nakon što je u barokomori zapalio cigaretu

Nakon toga ženi u agoniji i bolovima napadač je skinuo vreću, a tada je uslijedio šok. Shvatila je da je napadač ni manje ni više nego žena s kojom je svojedobno radila u lokalnoj tvornici.

Napadačica Meng Pan je uhićena, a policajcima je ispričala kako joj je Xiao Lin ukrala supruga. Uistinu, on je priznao kako je jednom Meng Pan spomenuo Xiao Lin, a kada je zatražio razvod, ostavljena je žena zaključila kako je upravo mlada Xiao Lin kriva za sve te joj se odlučila osvetiti.

Mladoj ženi liječnici nisu uspjeli spasiti grudi.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene