Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadređeni su medijima potvrdili da razmatraju hoće li protiv dvojice policajaca pokrenuti disciplinski postupak.


Dvojica neimenovanih policajaca s Long Islanda mogla bi gadno požaliti zato što su slikali takozvane selfie fotografije dok je u četvrtak iza njihovih leđa plamen gutao dom njihovog kolege, k tome narednika.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Piroman kod Sesveta polio gorivom drvene zidove vikendica pa ih zapalio Vatrogasci, ilustracija (Foto:Pixsell, Duško Jaramaz) Važno upozorenje iz MUP-a: Vatru nikada ne ostavljajte bez nadzora, a jedna stvar nikako se ne smije spaljivati

Naime, nadređeni su medijima potvrdili da razmatraju hoće li protiv njih pokrenuti disciplinski postupak, pa i unatoč tome što su muškarci svoju zadaću doista obavili.

Da su se pobrinuli za sigurnost građana potvrdila je i prva susjeda unesrećene obitelji Emma Zaccarini (86), koju su iznijeli u kolicima prije nego što su se odali gesti koja nije bila, tako barem pojedini misle, primjerena (ne)prilici.

Narednik koji je ostao bez doma je u međuvremenu istaknuo da kolegama nije ništa zamjerio, ali tek treba vidjeti hoće li tako reagirati i ostali u zapovjednom lancu, što će oni imati za reći na skupljanje "lajkova" na tuđoj nesreći.