Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Apple je početkom godine kontaktirao norveškog fotografa radi korištenja jedne njegove fotografije. Sklopili su posao, ali on pojma nije imao za što će točno tvrtka koristiti fotografiju.


Fotograf, Norvežanin Espen Haagensen iznenadio se u utorak tijekom Appleove prezentacije novih proizvoda kada ga je kolega nazvao i obavijestio da tvrtka koristi jednu od njegovih fotografija kao zadanu pozadinu novog iPhonea 6, piše Business Insider.

Vezani članci Daniela Perić (Foto: Instagram) Maja Šuput ima najvjernije fanove: Vlastitu pozadinu ukrasila tetovažom posvećenoj omiljenoj pjevačici Skrivaju objektiv (Foto: boredpanda.com) Vlasnici novog mobitela smislili kako sakriti kameru koja "kvari" zaslon

Apple je početkom godine kontaktirao Haagensena radi korištenja jedne od njegovih fotografija, no, on nije imao pojma za što će sliku koristiti.

S novim telefonima Apple će oboriti SVE prodajne rekorde!

Fotografiju koja će se naći na milijunima novih iPhonea uslikao je tijekom skijanja u prosincu prošle godine. Malo mu je čudno znajući da će toliko ljudi vidjeti njegov Mliječni put uhvaćen iznad norveške planine, ali ponosan je na svoje postignuće.

Iako nije htio otkriti koliko novca mu je donio ovaj posao, tvrdi da se nije obogatio. Apple je za potrebe svoje pozadine uklonio kućicu koja se vidi na originalnoj fotografiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook