Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li i vi zaigrali?

I Google je zaluđen Olimpijskim igrama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste jučer otvorili Googleov pretraživač dočekao vas je atletičar kojem je zadaća pretrčati stazu s preprekama. Naravno, uz vašu pomoć.

Mnogi su jučer izgubili živce ili završili s ukočenim prstima nakon igranja ove Googleove igrice. Google je tako htio dati priliku 'običnim ljudima' da se okušaju u olimpijskim sportovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predrasude su pale Pogodite koji je hrvatski grad na top listi najkulturnijih! Slika nije dostupna Saznajte Što se dogodilo s internetom između dvaju Olimpijskih igara?

U Googleu su osmislili igricu u kojoj navigirate atletičara kojem je zadaća u što kraćem vremenu pretrčati stazu s preprekama. Oni koji su odlučili iskušati svoju sreću u ovoj igrici morali su izmjenice pritiskati tipke na tastaturi za lijevo i desno kako bi atletičar što brže trčao, te tipku space kako bi mogao preskočiti prepreke na putu.

>> Pa tko ne bi volio raditi na ovakvom mjestu?!

Premda su svi mislili da se radi o iznenađenju iz Googlea koje će trajati samo jedan dan, danas su nas opet iznenadili. Ovaj put sa košarkom. Tipkom space trebate odrediti jačinu bacanja lopte prema košu.

Ove su igrice stvarno zarazne, nemojte reći da vas nismo upozorili.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene