Iako Googleu, realno, ne ide loše, iz tvrtke su odlučili svojim zaposlenicima pružiti prekrasno radno okruženje kako bi radili jošbolje.


Plesni studio, teretana, salon za masažu, skriveni vrt i još mnogo mnogo toga. Ne, to nije opis elitnog hotela s pet zvjezdica nego novog Googleovog središta u Londonu.

>> FOTO: Najljepši studentski dom na svijetu

Vezani članci Policija u Londonu nakon terorističkog napada - 3 Islamska država preuzela odgovornost za napad u Londonu: "Napadač je bio naš borac" Policija u Londonu nakon terorističkog napada - 1 Terorist koji je u Londonu na ulici izbo nekoliko ljudi bio je na popisu potencijalno opasnih osoba

Na 15.000 kvadratnih metara prostire se toliko divnih stvari da je pravo čudo ako se u Googleu napravi išta posla. Dizajneri interijera kojima je bio povjeren ovaj posao imali su slobodne ruke da naprave jedinstveni poslovni prostor koji će poticati kreativnost radnika. Fotelje i sofe mogu se naći u svakom kutu, a prava poslastica je i vrt na krovu zgrade u kojem se može i raditi.

Šareni zidovi i namještaj zasigurno pridonose povećanju efikasnosti. Pa tko ne bi htio raditi u ovakvom okruženju?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.