Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon 13 godina, osobe s fotografije vjenčanja su identificirane. Svi su živi i zdravi.


U Listopadu 2001. godine prijateljica Elizabeth Stringer Keefe posjetila je Gound Zero u New Yorku, gdje je našla fotografiju jednog vjenčanja usred ruševina.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Pogledajte kako se gradio nasljednik 'Blizanaca', novi simbol New Yorka Slika nije dostupna Ispovijest bivše špijunke: 'Nakon 11. rujna tražili su da mučimo i ubijamo ljude'

"Toliko je ljepote i sreće na toj fotografiji i kakvu god poveznicu ima s 11.rujnom 2001., htjela sam se pobrinuti za nju dok ne dobijem priliku vratiti je pravom vlasniku. nadam se da će se to dogoditi i da će biti stretnog kraja", rekla je Keefe.

Pokušaji da se identificira šestero ljudi pokazali su se uzaludnima, no Keefe, koja je profesorica, svaku obljetnicu 9/11 objavila je tu fotografiju na svojem Twitter profilu.

Za netom obilježenu obljetnicu, ta je fotografija bila podijeljena čak 60.000 puta putem Twittera, a priču su prenijeli i korisnici Reddita. Ove godine, Keefe je otkrila tko se nalazi na fotografiji, kao i činjenicu da su svi akteri s fotografije živi i zdravi.

Fred Mahe, koji živi na Manhattanu u New Yorku, kontaktirao ju je putem Twittera i obznanio joj da je on jedna od osoba s fotografije. Rekao joj je i da je ta fotografija bila na njegovom uredskom stolu na 77. katu WTC-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook