Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz ruševina WTC-a

FOTO Zagonetka ove fotografije napokon je riješena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 13 godina, osobe s fotografije vjenčanja su identificirane. Svi su živi i zdravi.

U Listopadu 2001. godine prijateljica Elizabeth Stringer Keefe posjetila je Gound Zero u New Yorku, gdje je našla fotografiju jednog vjenčanja usred ruševina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 11. rujna VIDEO Pogledajte kako se gradio nasljednik 'Blizanaca', novi simbol New Yorka Slika nije dostupna Tajne špijunskog života Ispovijest bivše špijunke: 'Nakon 11. rujna tražili su da mučimo i ubijamo ljude'

"Toliko je ljepote i sreće na toj fotografiji i kakvu god poveznicu ima s 11.rujnom 2001., htjela sam se pobrinuti za nju dok ne dobijem priliku vratiti je pravom vlasniku. nadam se da će se to dogoditi i da će biti stretnog kraja", rekla je Keefe.

Pokušaji da se identificira šestero ljudi pokazali su se uzaludnima, no Keefe, koja je profesorica, svaku obljetnicu 9/11 objavila je tu fotografiju na svojem Twitter profilu.

Za netom obilježenu obljetnicu, ta je fotografija bila podijeljena čak 60.000 puta putem Twittera, a priču su prenijeli i korisnici Reddita. Ove godine, Keefe je otkrila tko se nalazi na fotografiji, kao i činjenicu da su svi akteri s fotografije živi i zdravi.

Fred Mahe, koji živi na Manhattanu u New Yorku, kontaktirao ju je putem Twittera i obznanio joj da je on jedna od osoba s fotografije. Rekao joj je i da je ta fotografija bila na njegovom uredskom stolu na 77. katu WTC-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene