Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje kakvo nije očekivao

FOTO Krenuo na put, a nije ni sanjao da će taj trenutak zauvijek pamtiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da se ukrcate u avion na letu prema svojem odredištu i shvatite da ste zapravo jedini putnik na letu. Upravo to se dogodilo Chrisu O'Learyju iz New Yorka.

Ispada da je O'Leary bio žrtva proceduralne greške aviokompanije Delta Airlines. "Svima su prebukirali rezervacije na drugi let pa sam ja doslovce jedina osoba ovdje", napisao je na statusu na svojem Twitter profilu O'Leary, a prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava kod Celevelanda Djevojčica(11) optužena za ubojstvo jer je nasmrt pretukla 2-mjesečnu bebu Slika nije dostupna Mislili da je pravi Policajci ubili dječaka, na dječjem igralištu nosio plastični pištolj

Letio je od Clevelanda do New Yorka, a kako se našao u zanimljivoj situaciji, odlučio je istu ovjekovječiti s nekoliko statusa na Twitteru i fotografijama.

Ipak, u posljednji trenutak prije polijetanja, ukrcao se i još jedan putnik pa je O'Leary ipak imao kakvo-takvo društvo tijekom leta, koji je inače prošao bez uobičajene buke i žamora. Napisao je i u statusu na Twitteru kako mu je ushićenje splasnulo kad je shvatio da će se ukrcati još jedan putnik.

O'Leary je na kraju rekao kako će taj let zauvijek pamtiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene