Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPAR - DA,DOMAĆE JE!

Evo kako mala mljekara iz Beloslavca skrbi za čak 215 obitelji i brine da jedemo zdravo i domaće

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >>
Božidar Kuzmić i Ivica Kudelić prijatelji su nekoliko desetljeća, a zajednička strast im je dobra i kvalitetna hrana.

 Osim toga, zapravo, možda i baš zbog toga, prije dvadeset godina pokrenuli su malu mljekaru s idejom da proizvode fine sireve, kvalitetno mlijeko i druge mliječne proizvode bez konzervansa, na način na koji se to u njihovu djetinjstvu radilo u domaćinstvima zagorskog mjestašca Beloslavec iz kojeg dolaze.

Pročitajte i ovo Giacomo Chiapparini bizarnije ne može Grana Padano ubio vlasnika sirane: Ušao u skladište, a onda se dogodio nevjerojatan domino efekt Sirana u Karlobagu - 4 Gomilaju se gubici Zgarište sirane propada: Novac osiguran, a izvođača nema - "Imali smo nekoliko ponuda, neki od njih su htjeli iskoristiti situaciju"

PR PR

EURO-MILK, kompanija koju su pokrenuli, danas je jedna od tek 20 preostalih hrvatskih malih mljekara i dnevno prerađuje 25 tisuća litara mlijeka s domaćih pašnjaka. Njihove proizvode poput, na primjer, svježeg posnog sira, tekućeg jogurta, kiselog vrhnja ili mliječnog namaza možete pronaći na policama SPAR-a, pod robnom markom S budget. Toplo vam preporučamo da pogledate ovaj video s njihovom pričom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene