Pozivamo sve junior kreativce da se igraju s nama!

Galerija


 Emmezeta organizira nagradni natječaj i dijeli vrijedne nagrade!

Vezani članci PR Osvojite putovanje u Disneyland i sa svojim mališanima doživite avanturu iz bajke PR Adventski kalendar Dnevnik.hr-a je završen! Pogledajte tko je osvojio zadnju nagradu

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati djeca predškolskog uzrasta i osnovci, uz odobrenje roditelja ili staratelja. Sve što je potrebno su papir, olovka i dobra ideja. Pošaljite crtež dječje sobe iz snova i opremite je onako kako ste oduvijek zamišljali i željeli. Neki od elemenata obavezno se moraju nači na crtežu: redni stol, radna/uredska stolica, krevet i ormar, a sve ostalo je na vama. Maštajte, crtajte i dobro se zabavite. Najkreativniji crtež biti će nagrađen opremanjem dječje sobe namještajem i dekoracijama u iznosu 10.000 kuna. U vrijednost nagrade uključena je i besplatna konzultacija kao i usluga profesionalnog dizajna interijera u dogovoru s Emma dizajnerima, novom uslugom koja je sada dostupna svim kupcima.

Puno je razloga za sudjelovanje. Uz glavnu nagradu tu su i utješne, ali ne manje vrijedne nagrade: notebook ASUS + Port Chicago ruksak, notebook Chuwi HeroBook Pro, pisač Epson L3150 EcoTank, pametni telefon Huawei Y6P.

PR
PR (Foto: Promo)

Zamisli, nacrtaj i osvoji! Baš je jednostavno. Emmezeta nagrađuje kreativnost, ideju i originalnost. Inspiraciju možete pronaći u Emmezetinom asortimanu dječjih soba. Za nove, svježe i uspješne početke, tu je Emmezeta da ih dodatno uljepša!

PR
PR (Foto: Promo)

Bojice u ruke i probudi umjetnika ili dizajnera interijera u sebi, jer nagradni natječaj „Nacrtaj i osvoji“ traje od 21.8. do 6.9.2020. Crteži se mogu prijaviti putem društvenih mreža Emmezeta Facebook ili Emmezeta Instagram, crtež također možete ubaciti i u kutije u vama najbližoj Emmezeta poslovnici.

PR
PR (Foto: Promo)

Više o nagradnom natječaju i načinu sudjelovanja i slanja crteža pogledajte ovdje.

Sretno!