Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo treba vidjeti

VIDEO Kako su ove grdosije spasile kamion od prevrtanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Azijski cirkuski slonovi pridržavali su kamion sve do dolaska policije i pripadnika vučne službe.

Tri azijska cirkuska slona, koji su utorak rano ujutro putovali prema teksaškom gradu Friscu, spasili su golemi transportni kamion od prevrtanja tako što su ga pridržavali glavama do dolaska vučne službe. 

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima'' Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka"

Vozači, od nedjelje vrijede nova pravila na cesti

Gotovo nevjerojatan prizor je zabilježen mobitelima, a pomoćnici šerifa koji su izašli u pomoć su potvrdili za američke medije da nisu mogli vjerovati vlastitim očima kada su stigli na mjesto događaja.

Prema informacijama koje su za sada dostupne, vozač kamiona se iz nepoznatih razloga zaustavio sa strane, međutim, parkirao je uz sam rub ceste naslonjene na sklisku podlogu što je izazvalo naginjanje.

FOTO Zagreb: Pogledajte iznenađenje za jednog djeda

Svjestan da će biti nevolje, iz kamiona je brže bolje izvukao slonove, koji su uz njegovu malu pomoć zaključili što im je za činiti te tako spasili stvar. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene