Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Azijski cirkuski slonovi pridržavali su kamion sve do dolaska policije i pripadnika vučne službe.


Tri azijska cirkuska slona, koji su utorak rano ujutro putovali prema teksaškom gradu Friscu, spasili su golemi transportni kamion od prevrtanja tako što su ga pridržavali glavama do dolaska vučne službe. 

Vozači, od nedjelje vrijede nova pravila na cesti

Vezani članci Darko Horvat, ministar gospodarstva Ministar Horvat: "Tko si od poslodavaca isplati didvidendu, morat će vratiti novac od mjera" Sudar Potresna snimka: Nikome nije bilo jasno kako je preživio frontalni sudar s kamionom dok nisu vidjeli marku automobila

Gotovo nevjerojatan prizor je zabilježen mobitelima, a pomoćnici šerifa koji su izašli u pomoć su potvrdili za američke medije da nisu mogli vjerovati vlastitim očima kada su stigli na mjesto događaja.

Prema informacijama koje su za sada dostupne, vozač kamiona se iz nepoznatih razloga zaustavio sa strane, međutim, parkirao je uz sam rub ceste naslonjene na sklisku podlogu što je izazvalo naginjanje.

FOTO Zagreb: Pogledajte iznenađenje za jednog djeda

Svjestan da će biti nevolje, iz kamiona je brže bolje izvukao slonove, koji su uz njegovu malu pomoć zaključili što im je za činiti te tako spasili stvar. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook