Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljustina u kolekciji posjeduje par tenisica vrijedan čak 60 tisuća dolara.


Andre Ljustina, mladić iz Los Angelesa poznat u svijetu pod nadimkom "Croatian Style", predstavio je prije dva tjedna u tom kalifornijskome gradu svoju nevjerojatnu kolekciju tenisica čija ukupna vrijednost doseže čak dva milijuna dolara.

Vezani članci Link by Ogi Antunac U korak s vremenom: Limitirana kapsulna kolekcija Link by Ogi Antunac nosi važnu poruku Lopov Nećeš, razbojniče! Kradljivac uspio pobjeći iz dućana, ali pravda ga je stigla na urnebesan način

Ljustina se skupljanjem tenisica počeo baviti prije 16 godina, a u veljači 2013. je otvorio i takozvani digitalni butik Project BLITZ, u kojemu entuzijasti mogu doći do rijetke, pa čak i na tržištu nikad plasirane obuće.  

Ljustina je radoznalim posjetiteljima predstavio više od tri tisuće pari tenisica, među kojima se našao i jedan vrlo poseban par vrijedan oko 60.000 dolara!

APSOLUTNI REKORDERI Imaju više milijunaša nego Hrvatska stanovnika

Riječ je o Space Jam XIs tenisicama iz hit filma Space Jam (1996.), koje su služile na snimanju i koje je osobno potpisao košarkaški velikan Michael Jordan.

"Kako je počelo? Silno sam htio White Cement 4 tenisice, međutim u trenutku kada su se pojavile na tržištu nalazio sam se u Europi. Po povratku u SAD više nisam mogao doći do njih u trgovinama te me to po prvi puta odvelo na eBay.

Tamo je te tenisice jedan čovjek prodavao za 25 dolara više nego što ih je nabavio u maloprodaji, a što mi je u konačnici dalo ideju kako da i ja zarađujem", otkrio je u intervju za HypeBeast Ljustina, koji je brojne posjetitelje na jedinstven način odveo na putovanje kroz vrijeme od devedesetih do danas.

Upoznajte tog iznimno sposobnog mladića zaljubljenog u tenisice u sljedećem prilogu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook