Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljustina u kolekciji posjeduje par tenisica vrijedan čak 60 tisuća dolara.


Andre Ljustina, mladić iz Los Angelesa poznat u svijetu pod nadimkom "Croatian Style", predstavio je prije dva tjedna u tom kalifornijskome gradu svoju nevjerojatnu kolekciju tenisica čija ukupna vrijednost doseže čak dva milijuna dolara.

Vezani članci Viktorija Bednjanec - 2 Stotinu djela velikog umjetnika: Dnevnik Nove TV na otvorenju izložbe sezone, koju je posjetio i predsjednik Izložba u čast 100. godišnjice rođenja Ede Murtića - 3 Izložba u čast 100. godišnjice rođenja Ede Murtića uskoro u Meštrovićevu paviljonu

Ljustina se skupljanjem tenisica počeo baviti prije 16 godina, a u veljači 2013. je otvorio i takozvani digitalni butik Project BLITZ, u kojemu entuzijasti mogu doći do rijetke, pa čak i na tržištu nikad plasirane obuće.  

Ljustina je radoznalim posjetiteljima predstavio više od tri tisuće pari tenisica, među kojima se našao i jedan vrlo poseban par vrijedan oko 60.000 dolara!

APSOLUTNI REKORDERI Imaju više milijunaša nego Hrvatska stanovnika

Riječ je o Space Jam XIs tenisicama iz hit filma Space Jam (1996.), koje su služile na snimanju i koje je osobno potpisao košarkaški velikan Michael Jordan.

"Kako je počelo? Silno sam htio White Cement 4 tenisice, međutim u trenutku kada su se pojavile na tržištu nalazio sam se u Europi. Po povratku u SAD više nisam mogao doći do njih u trgovinama te me to po prvi puta odvelo na eBay.

Tamo je te tenisice jedan čovjek prodavao za 25 dolara više nego što ih je nabavio u maloprodaji, a što mi je u konačnici dalo ideju kako da i ja zarađujem", otkrio je u intervju za HypeBeast Ljustina, koji je brojne posjetitelje na jedinstven način odveo na putovanje kroz vrijeme od devedesetih do danas.

Upoznajte tog iznimno sposobnog mladića zaljubljenog u tenisice u sljedećem prilogu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook