Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Godinu dana star dječak se uspio zaključati na balkonu tek što je njegova baka s njega maknula oko.


Petnaestak brižnih susjeda uspjeli su spasiti život godinu dana starom dječaku koji se u utorak poslijepodne u kineskom gradu Dongguanu popeo na rub balkona na petom katu.

Vezani članci Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina" Nezgoda u trgovini Lude za oružjem: Kupovale pušku i zaboravile na bebu, u zadnji tren spasio ju je vlasnik trgovine

Mališan je naposljetku pao, no izvukao se bez ogrebotine, ponajviše zahvaljujući susjedi predstavljenoj u tamošnjim medijima kao gospođa Xu.

Naime, upravo je Xu uočila što se to zbiva, te se prva vratila ispod balkona s poplunom u rukama u nadi da će dijete nekako dočekati.

'IZNENAĐENJE' U ZRAKOPLOVU Iz ručne prtljage izvukla - dijete

Xu je tijekom jurnjave do svog doma i natrag ujedno alarmirala ostale stanare, pa se 'odbor za doček' uspio na vrijeme okupiti i razviti improviziranu mrežu od popluna i plahti.  

Tek koji trenutak prije pada na mjesto je stigla i policija, a stravičan je prizor u potpunome šoku promatrala i baka mališana, koja je tog poslijepodneva bila zadužena da o njemu brine.

Baka to i jest činila, međutim, baš kao u nekakvom ludom filmu, dječak je uspio zaključati vrata od balkona tek što je ona s njega maknula oko.

Šokantan su prizor pomoću mobitela zabilježili prolaznici, pa ukoliko vas zanima kako je izgledala ta drama, pokrenite sljedeći zapis.