Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prognoza za početak '22.

Doček na otvorenom ili ispod deke? Donosimo kakvo nas vrijeme očekuje u najluđoj noći

Nakon kiše i zatopljenja, slijedi nekoliko suhih, stabilnih i iznadprosječno toplih dana. Sutra poslijepodne će u većini krajeva vrijeme biti sunčano i toplo. Osim toga, vremenska prognoza pokazuje da će i novogodišnja noć biti idealna za dočeke na otvorenom.

Ujutro će na Staru godinu u većini kopnenih krajeva biti magle i niskih oblaka, a jutarnja temperatura bit će između jedan i pet stupnjeva. Magla će se najdulje zadržati u Posavini, a moguće je da će ondje ostati i veći dio dana, zbog čega će dnevna temperatura ondje biti nešto niža nego u okolnim područjima. Istovremeno, vremenska prognoza predviđa da će na Jadranu vrijeme biti sunčano i toplo, uz slab burin.

Nakon razbijanja magle koja će se lokalno u središnjem dijelu zadržati dobar dio dana, u središnjoj Hrvatskoj vrijeme će biti sunčano i toplo. Tijekom dana će temperatura rasti i do 12-13 stupnjeva. U novogodišnjoj noći također neće biti hladno uz temperature od jedan do pet stupnjeva.

I u Slavoniji će vrijeme biti sunčano i iznadprosječno toplo. Dnevna temperatura će iznositi 12-13, a u novogodišnjoj noći između jedan i pet stupnjeva.

Na sjeveru Jadrana će vrijeme sutra biti suho, iznadprosječno toplo i sunčano, a u novogodišnjoj noći se također očekuje vedro vrijeme. Puhat će slab sjeverozapadnjak, a nigdje, čak ni u gorskom dijelu, temperatura neće biti ispod nule.

I u Dalmaciji će dan biti sunčan i topao, a vedra i topla bit će i novogodišnja noć. Puhat će slab sjeverozapadni i zapadni vjetar, a najviša temperatura iznosit će od 15 do čak 18 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Toni Nogolica Slučaj INA-MOL Revizija arbitražne odluke bit će skup posao, a stručnjak otkriva kolike su šanse Hrvatskoj

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Omikron prijeti I nama susjedna zemlja razmišlja o obveznom cijepljenju: "Može se dogoditi da kroz četiri tjedna za rad bude sposobna samo polovica ljudi"

Vrijeme u kopnenim krajevima se ovoga vikenda neće previše mijenjati. U prvom redu bit će stabilno, suho uz čestu i dugotrajnu maglu. Od ponedjeljak nam dolazi južina, a malo kiše moguće je samo u gorju i to krajem nedjelje i u ponedjeljak.

Na Jadranu će tijekom narednih dana također biti sunčano i toplo, ali lokalno može biti magle, osobito duž zapadne obale Istre. Puhat će slab sjeverozapadnjak i jugozapadnjak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene