Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Tko je po vama u pravu u sporu oko jahte, srpski medijski magnat Mitrović ili Hrvatska?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željku Mitroviću, vlasniku Pink TV, Carinska uprava Hrvatske zaplijenila je jahtu vrijednu 10 milijuna eura i namjerava ju prodati na javnoj dražbi.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Ilustracija Imala detaljan plan Zapalila jahtu svom bivšem poslovnom partneru, ali nije znala ključnu informaciju

Do spora je došlo kada je Mitrovićeva jahta uplovila iz Crne Gore u Hrvatsku, ali prilikom kontrole na njoj nije bio Mitrović. Jahtu je vozio skiper koji je imao ugovor o radu s hrvatskom tvrtkom vlasnika Pinka. Prema hrvatskim zakonima, na jahti u vlasništvu stranca ne smije, kao član posade, raditi netko tko je zaposlen u hrvatskoj tvrtki.

Nakon ovog čina Carine, Željko Mitrović najavio je osobni rat Hrvatskoj. Njegove informativne emisije počele su blatiti hrvatske proizvode, iz zabavnog programa izbacio je sve što ima veze s RH te je pokrenuo i odvjetničku akciju. Najavio je ukidanje hrvatske glazbe i kinematografije u svih pet zemalja u kojima Pink ima svoje televizije, a Carinskoj upravi Hrvatske uputio je otvoreno pismo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene