Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki planovi

Stiže i Galaxy sat?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samsung ima velike planove za ovu godinu –osim modela Galaxy S4, navodno pripremaju i jeftiniji Galaxy S4 mini, osam inčni Galaxy Note tablet i Galaxy sat.

Samsung u posljednje vrijeme u potpunosti dominira tržištem mobilnih i pametnih telefona – njegov Galaxy S2 izabran je za najbolji telefon u 2011., Galaxy S3 tu bi titulu mogao ponijeti u 2012. godini, a čini se da ono najbolje od ove kompanije tek dolazi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna iPhone 5S Najprodavaniji telefon na svijetu je... Slika nije dostupna Velika očekivanja Galaxy S5 stiže već u veljači?

Mjesecima čitamo o glasine o novom modelu iz Galaxy S serije koji bi trebao imati neke revolucionarne opcije, a u Samsungu su toliko uvjereni da će ovaj telefon u potpunosti pokoriti tržište da, prema mišljenju analitičara Petera Miseka, namjeravaju proizvesti čak sto milijuna Galaxyja S4 koji bi trebao postati najprodavaniji telefon u povijesti ove kompanije.

Pogledajte nove tehnologije koje donosi Galaxy S4!

Misek kaže da će proizvodnja komponenata za S4 biti toliko velika da će Samsung preusmjeriti svoje resurse s Applea, odnosno iPhonea na proizvodnju ovog telefona te napominje da je ovo loša vijest za Cookovu kompaniju koja već sada ima problema s proizvodnjom komponenata za sljedeći model iPhonea 6 pa bi zbog toga Apple njegovo predstavljanje mogao odgoditi za 2014. godinu.

Na stranici BGR.com kažu da Samsung osim modela S4 priprema i još neka iznenađenja poput jeftinijeg modela Galaxyja S4, tableta Galaxy Note s ekranom dijagonale osam inča i – Galaxy sata.

S obzirom da na tržištu već postoji Galaxy S3 mini, jasno je da će Samsung predstaviti i S4 mini, jeftiniju verziju svog top modela koja će biti namijenjena širem tržištu i korisnicima koji ne mogu priuštiti S4, a zanimljivo je da su se glasine o Galaxy satu pojavile nedugo nakon što su se internetom proširile informacije o Appleovom iWatchu na kojem trenutno radi stotinjak ljudi i kojeg bi ova kompanija mogla predstaviti već ove godine.

Samsungova revolucija promijenit će dizajn telefona i tableta

Tako bi ove godine, osim borbe na tržištu pametnih telefona i tableta, Apple i Samsung mogli krenuti i u borbu na tržištu pametnih satova. Ipak, najviše pažnje privlači Galaxy S4 smartphone koji bi trebao imati Full HD ekran dijagonale 5 inča, 1.8GHz četverojezgreni procesor, 2GB RAM-a i podršku za 4G LTE, a njegovo predstavljanje očekujemo u ožujku ili travnju.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene