Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Galaxy Note 3

Samsung priprema najveći smartphone!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu su se pojavile glasine o novom modelu iz Samsungove Galaxy Note serije te bi njihov novi phablet trebao imati 6,3 inčni ekran i radit će na osamjezgrenom procesoru

Hibridni mobilni uređaji između pametnih telefona i tableta (phableti) postaju sve popularniji - iako su mnogima telefoni s ekranima većim od pet inča preveliki i nezgodni za nošenje, odlična prodaja Samsunovih Galaxy Note modela pokazala je da milijuni korisnika žele upravo takve (pre)velike uređaje koje će koristiti i kao telefone i kao tablete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Galaxy S4, HTC M7, iPhone 5S FOTO Telefoni koji bi trebali obilježiti 2013. godinu!

FOTO Telefoni koji bi trebali obilježiti 2013. godinu!

Samsung je svoj prvi model iz Galaxy Note serije predstavio još 2011. godine te je dijagonala ekrana tog telefona iznosila 5,3 inča, dok su prošle godine predstavili Galaxy Note 2 s dijagonalom ekrana od čak 5,5 inča. Samsung je u međuvremenu na ovom tržištu dobio i konkurenciju pa je tako na nedavno završenom Consumer Electronic Showu Huawei predstavio Ascend Mate, vjerojatno najveći smartphone (phablet) na tržištu s dijagonalom ekrana od čak 6,1 inča.

No, čini se da Samsung već ima rješenje i za konkurenciju - ova će kompanija u 2013. godini predstaviti treći model iz Galaxy Note serije, a posljednje informacije koje su se pojavile na internetu kažu da Samsung priprema najveći smartphone na tržištu čija bi dijagonala ekrana trebala iznositi čak 6,3 inča.

Ove su informacije objavljene na Korea Timesu, a prenijeli su ih na stranici Digital Trends na kojoj kažu da će, osim velikog ekrana koji će biti čak 0,8 inča veći od aktualnog modela Galaxy Note 2, njihov novi model imati i osamjezgreni Exynos procesor tako da u ovoj godini od Samsunga možemo očekivati najveći i najsnažniji telefon na tržištu.

Predstavljen najveći telefon, 27 inčni tablet i najveći Ultra HD televizor!

Iz Samsunga ne žele komentirati glasine o ovom uređaju i još nije poznato kada bi ga ova kompanija mogla predstaviti (vjerojatno negdje u drugoj polovici godine), a osim novog modela iz Note serije, ljubitelji ove kompanije s nestrpljenjem očekuju i novi model iz Galaxy S serije - Galaxy S4 za kojeg glasine kažu da će ga Samsung predstaviti u travnju ili svibnju ove godine i koji bi trebao donijeti neke nove inovacije na tržište poput nelomljivog ekrana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene