Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasljednik najboljeg telefona 2012.

Pratite UŽIVO: Samsung predstavlja Galaxy S4!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas stiže jedan od najvećih kandidata za najbolji pametni telefon u 2013. godini – još veći, još brži i još bolji u odnosi na Galaxy S3, najbolji smartphone u 2012. godini

Pročitajte i ovo PR Poboljšajte kvalitetu svog sna Tvrtka Samsung je provela analizu promjena navika spavanja tijekom pandemije PR TEHNOLOGIJA Spoj inovativnih uređaja koji će obogatiti vašu dinamičnu svakodnevicu

Nakon što smo mjesecima čitali razne glasine, pratili brojne informacije, fotografije i videozapise koji su 'procurili' i koji su objavljeni na raznim kineskim internetskim stranicama, napokon je došlo vrijeme za službeno predstavljanje novog modela iz Samsungove Galaxy S serije. Za mnoge je ovo najiščekivaniji telefon godine i jedan od glavnih kandidata za najbolji smartphone u 2013. godini te s nestrpljenjem čekamo njegovo predstavljanje kako bi saznali može li Samsung s Galaxyjem S4 opravdati velika očekivanja koja mobilni korisnici imaju od ove kompanije i Galaxy telefona.

'Procurio' VIDEO: Je li ovo najiščekivaniji telefon godine?

Koliko su u Samsungu uvjereni u uspjeh Galaxyja S4 najbolje govori podatak da su u proteklih nekoliko godina prodali nešto više od sto milijuna telefona iz Galaxy S serije (radi se o tri modela – Galaxy S, S2 i S3), a sada očekuju da će prodati čak sto milijuna Galaxyja S4.

U odnosu na prethodnika, Galaxy S4 imat će veći ekran više rezolucije te očekujemo dijagonalu od 5 inča uz Full HD rezoluciju, pokretat će ga jači procesor (najvjerojatnije osmojezgreni) te će imati 2GB RAM-a i vjerojatno 32GB prostora za pohranu podataka. Operativni sustav na kojem će raditi bit će Jelly Bean verzija Androida – možemo očekivati i novu verziju Touch Wiz sučelja, a Samsung navodno priprema i verziju ovog telefona koja će imati utore za dvije SIM kartice.

Galaxy S4 imat će i podršku za NFC i LTE, kameru rezolucije 13MP, a iako su na New York Timesu objavili da će ovaj telefon pratiti naš pogled i sam skrolati, odnosno okretati stranice telefona, posljednje informacije koje su objavili na Cnetu kažu da Samsung ipak još neće predstaviti ovakvu opciju, već da pripremaju pojednostavljenu verziju ove tehnologije.

Evo zašto su sve velike IT kompanije u strahu od Samsunga!

Sve novitete koje će Samsung predstaviti s novim Galaxy telefonom saznat ćemo uskoro – njihova Unpacked konferencija održat će se u New Yorku u 19 sati po lokalnom vremenu, odnosno počinje u ponoć po hrvatskom vremenu, a moći ćete je pratiti uživo na Dnevnik.hr-u.

Do tada pogledajte (navodne) fotografije ovog telefona koje su objavljene na kineskim internetskim stranicama i videozapis u kojem je prikazan Galaxy S4.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene