Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samsung Galaxy S4

'Procurio' VIDEO: Je li ovo najiščekivaniji telefon godine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu su se pojavile fotografije i video Samsungova Galaxyja S4 koji će biti jedan od glavnih konkurenata za najbolji telefon 2013. godine

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika očekivanja Galaxy S5 stiže već u veljači? Slika nije dostupna Još veći, brži i moćniji! STIŽE NASLJEDNIK jednog od najboljih pametnih telefona

S obzirom da su prethodna dva modela iz Samsungove Galaxy S serije – Galaxy S2 i Galaxy S3 proglašeni najboljim pametnim telefonima u 2011. i 2012. godini, s velikim se nestrpljenjem iščekuje predstavljanje sljedećeg modela iz Galaxy S serije.

Samsung će Galaxy S4 predstaviti na konferenciji koja će se održati ovaj četvrtak, a prema nekim informacijama u Samsungu očekuju da će ukupno prodati oko sto milijuna ovih telefona.

Ovo je najbolji pametni telefon u 2012. godini!

Do sada su na mreži objavljene brojne informacije oko opcija koje bi trebao imati novi Galaxy, a sada su na TechCruncheu objavili fotografije ovog telefona koje su 'procurile' na jednom kineskom forumu i koje pokazuju da, što se dizajna tiče, ovaj se telefon neće puno razlikovati od prethodnika.

Gotovo je sigurno da će novi Samsungov telefon imati veći ekran – očekuje se da će dijagonala iznositi 5 inča uz rezoluciju od 1920x1080 piksela, no usprkos nekim ranijim informacijama, njegov ekran ipak neće biti savitljiv. Iako će ekran biti veći, okvir oko ekrana trebao bi biti manji tako da dimenzije samog telefona ne bi trebale biti puno veće.

Što se hardverskih opcija tiče, Galaxy S4 trebao bi imati snažan Exynos Octa procesor, 2GB RAM-a i kameru rezolucije 13MP, a kao i svi dosadašnji modeli, radit će na Googleovom Androidu i to na posljednjoj verziji 4.2.1 Jelly Bean.

Po ovim opcijama jasno je da će novi Galaxy biti jedan od hardverski najjačih telefona na tržištu, no s obzirom na sve jaču konkurenciju i na telefone koji imaju sve sličniji hardver (ove godine očekujemo više modela sa snažnim procesorima i 5 inčnim Full HD ekranima), kompanije sve više pažnje poklanjaju softveru.

Pogledajte inovacije koje će donijeti Galaxy S4!

Jedan od softverskih noviteta koje Samsung priprema na novom Galaxyju jest praćenje pogleda korisnika putem kamere s prednje strane telefona te će telefon pratiti pogled korisnika i sam 'skrolati' stranice na telefonu kada primijeti da je pogled korisnika pri dnu telefona, odnosno da je pročitao stranicu.

Ostale hardverske i softverske novitete koje će donijeti Galaxy saznat ćemo već za par dana kada će Samsung i službeno predstaviti Galaxy S4, a do tada pogledajte dva teaser videozapisa koje je ova kompanija objavila na YouTubeu i s kojima najavljuje ovaj telefon te fotografiju koju su objavili na svom profilu na Twitteru. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene