Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvo se dugo šuškalo oko dizajna. Onda su se pojavile i prve fotke, a sad i video 'pravog' iPhonea 5. No, mišljenja korisnika interneta su podijeljena.


Video uradak s YouTubea prikazuje po prvi puta, novi iPhone 5, zajedno s iPhone 4s uređajem, jedan pored drugog. Jasno je vidljivo kako crni, veći iPhone, ima veći ekran i kako je spojen s novim, kontroverznim kabelom, koji nije kompatibilan s dosadašnjim iPhone uređajima.

Vezani članci Slika nije dostupna Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna iPhone joj EKSPLODIRAO u ruci: Umalo izgubila vid!

>> Je li ovo konačna verzija iPhonea 5?

Ipak, korisnik na video snimci nikako ne uspijeva startati iOS na na novom iPhoneu, već se samo pojavljuje poruka na ekranu 'connect to iTunes'. To je kod mnogih korisnika YouTubea izazvalo nevjericu u autentičnost uređaja na snimci.

Bilo kako bilo, iPhone na snimci nešto je tanji od prethodnog modela 4s, a to je zbog nove tehnologije zaslona, koja ima integrirane senzore za dodir u LCD, što eliminira potrebu za dodatnim slojem koji omogućuje upravljanje dodirom. Pogledajte video i procijenite sami je li riječ o novom iPhoneu 5, ili lažnjaku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebooka