Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veći od starog

Je li ovo konačna verzija iPhonea 5?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ogromnog interesa javnosti za Appleove proizvode, francuska je stranica pokazala prednju stranu novog iPhonea i usporedila ju sa iPhoneom 4s.

Prednja strana novog iPhonea 5, koji bi u prodaju trebao biti pušten u rujnu ove godine, slična je ostalim verzijama puštenima u javnost, piše nowhereelse.fr.

Pročitajte i ovo Bolnica, ilustracija STATISTIKA Kakav je bio broj hospitaliziranih po danu u posljednjoj trećini 2021. u odnosu na 2020. godinu? Ministar pokazao brojke koje mnogo govore Vukovar: Kolona 2019. i 2020. godine - 1 Epidemija učinila svoje Bilo je nekoliko tisuća ljudi, ali razlika u odnosu na prošle godine je ogromna: Ovo su snimke iz zraka Kolone sjećanja iz 2019. i 2020.

>> Novi iPhone 5 u prodaji već za mjesec i pol!

Novi iPhone 5 sličan je svom prethodniku. Nešto je veći od njega i krasi ga nekoliko drukčijih obilježja, što se izgleda tiče.

Neke glasine čak kažu da bi Appleov izvršni direktor Tim Cook na konferenciji 12. rujna, osim novog iPhonea, trebao predstaviti i manji model iPada koji bi trebao imati ekran dijagonale 7,85 inča i navodno će koštati između 250 i 300 dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene