Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednostavnost i minimalizam

Pogledajte kako bi mogao izgledati novi softver na iPhoneu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple bi sljedećeg mjeseca trebao predstaviti novu verziju iOS-a koja će donijeti najveće promjene još od 2007. godine

Jedna od najzaslužnijih osoba za uspjeh Applea u prošlosti, uz Stevea Jobsa, jest glavni dizajner kompanije Jony Ive koji je dizajnirao najvažnije proizvode kompanije poput iPhonea, iPada i Macova. Od kraja prošle godine proširena je njegova uloga u Appleu te je sada, osim za dizajn hardvera, zaslužan i za dizajn softvera Appleovih mobilnih uređaja te uskoro možemo očekivati prve veće promjene u softveru za iPhone i iPad koje će imati njegov potpis.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Patent otkrio planove OVAKO Apple želi zavladati i automobilima! Slika nije dostupna Spontan, duhovit i profesionalan 'Novo lice u eri nakon Jobsa'

Trenutno nema nikakvih službenih informacijama o novitetima u iOS-u koje pripremaju Apple i Ive, no dosadašnje glasine kažu da od nove verzije mobilnog operativnog sustava možemo očekivati minimalizam i jednostavnost. Ekipa sa stranice Simply zesty objavila je videozapis na kojem su prikazali svoju viziju iOS-a 7, a s obzirom na ranije informacije o dizajnu Appleovog softvera, neke bi ikone i opcije mogle izgledati slično kako su prikazane u ovom videu.

Apple priprema najveće promjene u operativnom sustavu za iPhone i iPad!

Izgled ikona tako bi bio sličniji ikonama u Microsoftovom Windows Phoneu 8, a promjene prikazane na ovoj stranici prikazuju i ljepši prikaz zaključanog ekrana na kojem su drugačije prikazane informacije o datumu i vremenu te su dodane i informacije o temperaturi zraka.

Osim promjene izgleda ikona, očekujemo i promjene unutar samih aplikacija pa su tako aplikacije poput kalendara i glazbe sada puno dinamičnije i ljepše, promijenjeno je i sučelje kamere te su dodani widgeti za vremensku prognozu, kalendar i druge aplikacije.

Što mislite o ovom konceptu – biste li željeli vidjeti ovakve promjene u iOS-u ili vam je ipak draži trenutni izgled softvera? 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene